Pieni japanilainen taktisten roolipelien sarja Mercenaries yltää lännessä viidenteen osaansa joulukuun 17. päivä. Circle Entertainmentin julkaisema ja Rideon Japanin kehittämä Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragons näkee tuolloin päivänvalon Switchin pelitarjonnassa eli reilut pari kuukautta alkuperäisen Japani-julkaisun jälkeen.

Dawn of the Twin Dragons hivuttaa sarjaa teknisesti eteenpäin yksityiskohtaisemmalla grafiikalla ja äänimailla luvaten myös mittavaa tarinakampanjaa ja vaihtelevaa hahmotarjontaa kehitettäväksi. PS4-versio Mercenaries Blaze: Dawn of the Twin Dragonsista on ollut sekin suunnitteilla, mutta moista ei ole kuitenkaan päivätty vielä edes Japanissa.

Uutukaiselle kertyy hintaa eShopissa noin 20 euroa.

Mercenaries-sarja sai alkunsa mobiilipelien maailmassa, mutta sittemmin jokainen osa on tuotu myös Switchille. Sarjan aloittaneet kolme ensimmäistä Mercenaries Saga -osaa ovat osa parin vuoden takaista Mercenaries Saga Chronicles -pakettia. Noihin aikoihin julkaisunsa sai myös PS4:lle kehitetty nelososa Mercenaries Wings: The False Phoenix,

Lisää luettavaa