Vuosia haudottu Halo-televisiosarja on viimein tapahtumassa / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosia haudottu Halo-televisiosarja on viimein tapahtumassa

28.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Microsoft ja Showtime ovat julkistaneet uudelleen virallisen Halo-peleihin pohjautuvan televisiosarjan. Alunperin jo viisi vuotta sitten paljastetun hankkeen olisi tarkoitus päästä tuotantoon viimein varhain ensi vuonna ja koostua kymmenestä noin tunnin pituisesta jaksosta.

Sarjan vetäjäksi on asetettu Kyle Killen, joka on aiemmin ollut mukana luomassa televisiosarjoja Vaarallinen totuus, Lone Star ja Mind Games. Yhdeksi ohjaajista on vuorostaan vahvistunut Rise of the Planet of the Apesin tirehtöörinä toiminut Rupert Wyatt, jonka on määrä ohjata useampi sarjan jaksoista.

Halo on tähän mennessä kunnianhimoisin sarjamme koskaan, ja uskomme sitä vuosia odottaneen yleisön tuntevan olonsa vielä palkituksi, Showtimen toimitusjohtaja David Nevins hehkuttaa.

Alkujaan projektiin lupailtua Steven Spielbergia ei sen sijaan kannattane ilmeisesti odottaa enää Halo-sarjan tuottajaksi. Hänen televisioyhtiönsä Amblin Television on kuitenkin mukana projektissa ja on muun muassa auttanut juurikin sen tekijätiimin kasaamisessa.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.