Vuosien odotuksen jälkeen se viimein tapahtuu: Dragon's Dogma saapuu pc:lle! / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosien odotuksen jälkeen se viimein tapahtuu: Dragon's Dogma saapuu pc:lle!

8.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Capcomin kolmen vuoden takainen toiminnallinen fantasiaroolipeli Dragon's Dogma on saamassa vihdoin ja viimein pc-julkaisun. Windows-koneille pelistä tuloaan on luonnollisesti tekemässä pelin laajennettu Dark Arisen -versio, joka on tarkoitus saada Steamiin ensi vuoden tammikuussa.

Dragon's Dogma: Dark Arisenin pc-versiosta Capcom on pyytämässä 30 euroa. Peli vaikuttaisi olevan sisällöllisesti muuten sama kokemus kuin jo konsoleilla nähty kokonaisuus, mitä nyt pelin ulkoasua on lähdetty tietysti terävöittämään. Peliohjaimen lisäksi Dragons Dogma on tukemassa pc:llä tietysti nyt myös hiiren ja näppäimistön käyttöä.

Pelaaja-lehdessä Dragon's Dogma: Dark Arisenin konsoliversiot arvosteltiin vuoden 2013 toukokuun numerossa. Peli koettiin tuolloin kahdeksikon arvoiseksi seikkailuksi.

Japanissa Dragon's Dogma sai hiljattain ilmaiseksi pelattavan jatko-osan nimeltä Dragon's Dogma Online niin PlayStation 4:lle, 3:lle kuin pc:llekin. Peliä ei ole ainakaan toistaiseksi vahvistettu länteen.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Voin kyllä suositella! Mukava yhdistelmä Dark Soulssia, Shadow Of The Colossusta ja perinteisiä länsimaisia roolipelejä.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Ilmeeni kun ei ole ilmettä, ostin tämän juuri kirpparilta PS3.

Täytyypä ostaa uudestaan myöhemmin. :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä on kyllä loistava tekele ja erityisesti plussaa juuri sopivan haastavista achievementeista/trophyista. Itsellä jäi se loppujauhaminen kesken kun tuli seinä vastaan erään lohikäärmeen kanssa siellä luolastoissa vai mitä nyt olivatkaan.

Käyttäjän Miizozo kuva
Miizozo

Jumankeuta, pitääkö mun nyt ostaa tämä toisen kerran ja pelata neljännen kerran?

No, pitäähän se. Sen verran hieno peli. Liki täydellinen yhdistelmä japsiropeja ja länsiropeja kunnon hack'n'slash-taistelusysteemillä. (Ja tällä kertaa ehkä tasaisemmalla ruudunpäivityksellä...)

Harmi vain, että vanhaa tallennusta tuskin saa siirrettyä mitenkään PS3:lta PC:lle. Mutta saapahan edes optimoitua hahmokehityksen, kun puhtaalta pöydältä aloittaa.

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Jes, ehkäpä nyt se FPS ei koko ajan lue siellä 14 pohjilla. Myöskin Berserk modit tulevat olemaan hienoa nähtävää.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kiinnostaisi tämä pleikalla kyllä.

Nostoja