Vuosien Shovel Knight -urakka on pian purkissa – viimeiset laajennukset päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosien Shovel Knight -urakka on pian purkissa – viimeiset laajennukset päivättiin

16.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Shovel Knight, Showdown, King of Cards, DLC, päivitys, tasoloikka, Yacht Club Games, 10. joulukuuta

Shovel Knight on nähnyt monia muotoja viimeisen viiden vuoden aikana, mutta joulukuun 10. päivä on sen kahden viimeisen laajennuksen aika. Tuolloin julkaisunsa saavat nykytiedon mukaan nimittäin sekä Showdown että King of Cards.

King of Cards on Shovel Knightin uusin kampanja, jossa ohjaksiin otetaan alkuperäisen pelin pomohahmoista tällä kertaa tietysti King Knight. Aiempien erikoiskampanjoiden tavoin myös kyseinen hahmo on varustettu omilla kyvyillään, jotka huomioidaan erilaisilla tavoilla laajennuksen tarjoamissa tasoloikkahaasteissa.

Showdown on erikoisempi tapaus, sillä se muuttaa Shovel Knightin eräänlaiseksi taistelupeliksi. Ottelemaan siinä päästään pelin eri avainhahmoilla parhaimmillaan neljän pelaajan koitoksissa. Näytteitä eri hahmojen ominaisuuksista on nähtävillä oheen upotetuilla videoilla.

Showdown ja King of Cards ovat tuttuun tapaan ilmaisia Shovel Knightin kaiken kattavan Treasure Trove -version omistajille. Ne saadaan kuitenkin myös myyntiin noin kymmenen euron itsenäisinä tuotoksina. Paikalliseen moninpeluuseen keskittyvän luonteensa johdosta Showdownia ei tosin nähdä ollenkaan 3DS:llä ja Vitalla.

Shovel Knightin loppua laajennusten saapuminen ei tarkoita. Aiemmin keväällä Yacht Club Games julkisti yhdessä Nitromen kanssa kokonaan uuden Shovel Knight Dig -pelin.

Lähde. Yacht Club Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja