Vuosiksi kadonnut Devil's Third teki paluun parrasvaloihin rytinällä (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosiksi kadonnut Devil's Third teki paluun parrasvaloihin rytinällä (päivitetty)

10.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Vuosiksi kadonnut Devil's Third teki paluun parrasvaloihin rytinällä

Päivitys klo 12:11: Nintendo on ilmoittanut Twitterissä Devil's Thirdin ilmestyvän Wii U:lle Euroopassa 28. elokuuta.

Alkuperäinen uutinen: Dead or Alive -sarjan luoneen Tomonobu Itagakin ikuisuusprojekti Devil's Third on viittä vaille valmis.

Lähes päivälleen viisi vuotta sitten julkistettu, julkaisijaa ja konsolisukupolvea kehityskaarensa aikana vaihtanut toimintapeli on vihdoin saanut julkaisupäivän. Nintendo ilmoitti eilen pelin ilmestyvän Japanissa elokuussa, ja liitti ilouutisen kylkeen reilun satsin kuvankaappauksia ja kymmenminuuttisen pelikuvavideon. 

Itagakin alitajunnan hämärimmistä nurkista kumpuavaa visuaali-ilotulitusta on turha yrittää jäsennellä järkevästi yksittäisten kuvien perusteella, mutta kaikki kirkastunee pelin ilmestyttyä. Videolla nähdään kiihkeätempoista materiaalia sekä Devil's Thirdin yksinpelikampanjasta että sotapainotteisesta verkkopelitilasta itse mestarin saatesanoin. Valitettavasti videota ei ole ainakaan vielä tekstitetty englanniksi.

Lähde: DualShockers, Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zamanlee kuva
zamanlee

Näyttää totta puhuen vähän.....tylsälle ja omaperättömälle. Tämä on näitä Japani yrittää matkia Länttä tyylisiä. Tykkään joistakin hahmo malleista tosin. Toivon, että hyvä peli sieltä tietysti tulee ken tätä odotti kovasti.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Juuri tuossa pari päivää pohdinkin mitä tälle pelille kuuluu.

Vaikuttaa kyllä hieman tympeältä, mutta kiinnostaa siksi, että kyseessä on Wii U:n yksinoikeus.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Ohoh, noinkin pian! Joku ihmeellinen suonenveto Nintendolla kesän aikana kun jopa 2 (!!) itelleni mielenkiintoista peliä Wii U:lle tulossa. Yoshi's Woolly World ja tämä. Edellä mainitut pelit muutenkin ainoat pelit Wii uulle joita odotan suht innoissaan.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Juuri tuossa pari päivää pohdinkin mitä tälle pelille kuuluu.

Sama juttu, mietiskelin juuri itsekin, että mitähän Itagakin pelille kuuluu. Valitettavasti näyttää vaan melko geneeriseltä.