Vuosiksi riitojen keskelle hukkunut Destiny-musiikkiteos vuodettiin kaikkien kuultavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosiksi riitojen keskelle hukkunut Destiny-musiikkiteos vuodettiin kaikkien kuultavaksi

29.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Alkuperäisen Destiny-pelin kylkiäiseksi suunniteltu musiikkiteos Music of the Spheres on vuotanut julkisuuteen. Marty O'Donnellin, Michael Salvatorin ja Paul McCartneyn yhteinen projekti tupsahti ensin kuunneltavaksi epävirallisesti SoundCloud-palveluun, mistä se on luonnollisesti levinnyt sittemmin myös esimerkiksi YouTubeen.

SoundCloud-vuodon takana on etunenässä ollut kaksikko Tlohtzin Espinosa ja Owen Spence, joista jälkimmäinen on tullut jo aiemmin tunnetuksi pyrkimyksistään uudelleenluoda jo vuosia tavallisten tallaajien ulottumattomissa ollut musiikkiteos. Peliblogi Kotakun mukaan kaksikko pääsi Music of the Spheresiin käsiksi, kun heihin otti yhteyttä taho, joka halusi sen julkaistavaksi.

Music of the Spheres valmistui vuonna 2013, mutta se ei ole tähän mennessä saanut koskaan virallista julkaisua muun muassa O'Donnellin, Activisionin ja Bungien välisen eripuran johdosta. Virallisesti Music of Spheresin hallinta tapahtuu nykyisin Bungien ja Activisionin suunnalla.

Kotakulle antamassaan lausunnossaan O'Donnell on kertonut olleensa huojentunut ja iloinen tapahtumasta. O'Donnellin mukaan vuoto auttoi jopa parantamaan hänen jouluaan hänen kyettyä kertomaan 93-vuotiaalle isälleen, että ihmiset ovat viimein päässeet kuuntelemaan hänen vuosia piilotettuna pidettyä työtään.

Tästä kuunneltavissa oleva SoundCloud-vuoto tapahtui alunperin joulupäivän tienoilla. Onkin hieman jopa yllättävää, että se on vielä palvelussa kuunneltavissa.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Oliko Microsoft vain parempi isäntä kun katsoo kuinka paljon Bungie on mokaillut varsinkin destiny 2 kohdalla jatkuvasti

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus frozen

Oliko Microsoft vain parempi isäntä kun katsoo kuinka paljon Bungie on mokaillut varsinkin destiny 2 kohdalla jatkuvasti

Vaikka kova destiny fani olenkin. niin pakko myöntää että tämä pitää varmaan pian paikkaansa. Kaikki nämä oikean rahan tavarat ovat naurettavia. Muutenkin sisällön vähyys on aika naurettava, end game puuttuu sekä peli ei eroa paljoa d1:stä. Toivotaan että vuosi 2018 olisi parempi!