Vuosisadan peli on... Saints Row IV? / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosisadan peli on... Saints Row IV?

10.04.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
10

Saints Row IV julistautui vuosisadan peliksi, ainakin uuden keräilyversionsa perusteella. Peleille perinteiseen tapaan ilmestyvien Game of the Year -versioiden sijaan Volitionin uusimmasta avoimen maailman sekoilusta julkaistaan Game of the Century -versio.

Saints Row IV: Game of the Century Editionin sisältö on silti perinteinen GOTY-versio. Varsinaisen pääpelin lisäksi samalle levylle pakataan kaikki 28 tähän mennessä julkaistua lisäsisältöpakettia, joihin lukeutuu muun muassa Enter the Dominatrix -kampanja ja uusi Merica Gun -ase.

Pc:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle saapuva kokoelma julkaistaan Euroopassa 23. toukokuuta 29,99 euron suositushintaan.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Oli kyllä ihan heittämällä viime vuoden parhaimpia pelejä. :) Tuo Enter the Dominatrix oli harmittavan huono dlc, mutta How saints saved christmas on heittämällä yksi kaikkien aikojen parhaimmista dlc sisällöistä. Toki omistan tuon pelin ja season passin, mutta kyllä näin hyvää tuotosta pitää tukea hankkimalla tämäkin, voipahan antaa normi version jollekulle sitä kaipaavalle. :)

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Kaipa tuon ostaa voisi kun ei ole tullut pelattua kuin peruspeli läpi. Nyt on hintakin kohdallaan sisältöön nähden.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80
Lainaus käyttäjältä Bonzei

Oli kyllä ihan heittämällä viime vuoden parhaimpia pelejä. Tuo Enter the Dominatrix oli harmittavan huono dlc, mutta How saints saved christmas on heittämällä yksi kaikkien aikojen parhaimmista dlc sisällöistä. Toki omistan tuon pelin ja season passin, mutta kyllä näin hyvää tuotosta pitää tukea hankkimalla tämäkin, voipahan antaa normi version jollekulle sitä kaipaavalle.

Minä kaipaan, voit lähettää! :D

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Jospa sitä vois tämänkin pelin nyt sit ostaa...

Käyttäjän TOI-26 kuva
TOI-26
Lainaus käyttäjältä tiger80

Lainaus käyttäjältä BonzeiOli kyllä ihan heittämällä viime vuoden parhaimpia pelejä. Tuo Enter the Dominatrix oli harmittavan huono dlc, mutta How saints saved christmas on heittämällä yksi kaikkien aikojen parhaimmista dlc sisällöistä. Toki omistan tuon pelin ja season passin, mutta kyllä näin hyvää tuotosta pitää tukea hankkimalla tämäkin, voipahan antaa normi version jollekulle sitä kaipaavalle. Mulle. oon saints row fani

Minä kaipaan, voit lähettää!

Mulle oon saints row fani

Käyttäjän artapo kuva
artapo
Lainaus käyttäjältä TOI-26

Lainaus käyttäjältä tiger80Lainaus käyttäjältä BonzeiOli kyllä ihan heittämällä viime vuoden parhaimpia pelejä. Tuo Enter the Dominatrix oli harmittavan huono dlc, mutta How saints saved christmas on heittämällä yksi kaikkien aikojen parhaimmista dlc sisällöistä. Toki omistan tuon pelin ja season passin, mutta kyllä näin hyvää tuotosta pitää tukea hankkimalla tämäkin, voipahan antaa normi version jollekulle sitä kaipaavalle. Mulle. oon saints row fani

Minä kaipaan, voit lähettää! Mulle oon saints row fani

mulle oon es fani

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Hah, yliarvostettu vuodessa kyhätty pökäle. Niin paljon kierrätettyä ja viikossa keksittyä sisältöä. Melkein yhtä tylsä kuin kolmonenkin.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Osiris

Hah, yliarvostettu vuodessa kyhätty pökäle. Niin paljon kierrätettyä ja viikossa keksittyä sisältöä. Melkein yhtä tylsä kuin kolmonenkin.

Siinä olet oikeassa että kolmonen oli tylsä, mutta tämä oli kyllä mahtava peli!

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Osiris

Hah, yliarvostettu vuodessa kyhätty pökäle. Niin paljon kierrätettyä ja viikossa keksittyä sisältöä. Melkein yhtä tylsä kuin kolmonenkin.

makunsa kullakin sano musti ku muniansa nuoli

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jahas, taitaakin olla ensimmäinen sarjan peli joka tulee meikäläisen omistukseen. Aiemmin jäänyt kokonaan pois ostoslistoilta kun on pitänyt vain GTA-kloonina ja ehkä muutenkin ajatellut ettei jaksaisi useampaa ison maailman omaavaa peliä pelailla. Silti tuo on kolmannesta osasta lähtien kyllä kiinnostanut, ei vain ole tullut ostettua. Erityisesti kun tuo nelonen tuli niin pikaisesti sen jälkeen. Nytpä saakin sitten kunnon paketin kerralla hyvään hintaan.