Vuosittaiset laajennukset Diablo-henkisen Path of Exile -ilmaispelin kiikarissa / Uutiset / pelaaja.fi

Vuosittaiset laajennukset Diablo-henkisen Path of Exile -ilmaispelin kiikarissa

31.03.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ilmaispeli Path of Exile halutaan pitää tasaisesti vauhdissa mahdollisesti jopa hyvin pitkälle tulevaisuuteen. Peliä kehittävän Grinding Gear Gamesin perustajajäsen Chris Wilson on valottanut peliblogi Joystiqille, että kehittäjien suunnitelmissa on pelin 1.0-version valmistumien jälkeen julkaista isompia laajennuksia siihen 5-10 vuoden ajan.

Laajennuksilla ei ole varsinaisesti vielä erikoisempaa aikataulua, mutta Wilsonin mukaan tarkoituksena oli saada ulos yksi per vuosi. Toki mikäli työtahti osoittaa kykyä muuhunkin, voidaan tästä kuitenkin vielä poiketa.

Vahvasti Diablo-sarjan tyyliä monella tapaa jäljittelevä Path of Exile aloitti avoimen beetavaiheensa tämän vuoden tammikuussa. Se onkin nyt maaliskuussa kerännyt puoleensa kaksi miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Sen varsinainen "valmistuminen" on kehittäjien seuraava merkittävämpi päämäärä ja se tapahtuneekin tämän vuoden aikana.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Eipä ole tullut pelattua tätä vähään aikaan, jäi vähän unholaan kun tuli uusia pelejä. Jos tätä nyt jatkaisi kun taas ehtii :)

Käyttäjän Daxx kuva
Daxx

Ihan kelpo peli