”Vuotanut” video näyttää potentiaalista pelikuvaa Call of Duty: Black Ops IIII:n hylätystä kampanjasta

Black Ops IIII:n hylättyyn kampanjaan on saatettu saada kovin keskeneräinen vilaus vuodoksi väitetyllä pelikuvalla.

27.5.2020 20:02

Call of Duty: Black Ops IIII jäi tunnetusti ilman omaa tarinakampanjaansa, vaikka huhut kovasti viittasivatkin siihen, että moinen oli yhdessä vaiheessa ainakin jollain muotoa työn alla. Tällä viikolla kampanja on noussut taas nettikeskustelun aiheeksi, kiitos Reddit-sivulle ”vuotaneen” lyhyen videopätkän.

Videossa esillä oleva peliosuus on luonnollisesti monin paikoin keskeneräisen näköinen, mutta tarjoaa tavoitevetoisen silmäyksen pelialueeseen, joka mukailee moninpelipuolelta tuttua Seaside-karttaa. Ruutuelementeiltä se vaikuttaisi mukailevan myös paljon Black Ops IIII:n moninpeliä.

Vuosi sitten Kotaku-sivusto raportoi, että alkujaan Black Ops IIII:ään suunniteltiin moninpelipainotteisempaa 2 vastaan 2 -tyylistä kampanjaa, jossa pelaajat valitsivat ensin itselleen osapuolen ja lähtivät räiskimään sitten täyttäen erilaisia tavoitteita, jotka tukivat jollain tapaa valittua osapuolta. Lopulta hanke herätti kuitenkin huolia muun muassa tekniikan ja hauskuuden osalta, minkä myötä kampanjasta lähdettiin ensin kääntämään perinteisempää yksinpelikokemusta, kunnes tiukka aikataulu pudotti senkin kokonaan pois.

Videon voi katsastaa ohesta mustaa ruutua klikkaamalla sekä suoraan Redditistä.

[LEAK] Black Ops 4 Campaign Gameplay from r/Blackops4

Viimeisin Black Ops -sarjan osa julkaistiin vuonna 2018, mutta huhujen mukaan sarja olisi palaamassa taas jo tänä syksynä. Mitä ilmeisemmin hanke on kylmää sotaa käsittelevä Call of Duty: Black Ops Cold War, jota ovat olleet kehittämässä niin Treyarch, Sledgehammer Games kuin Raven Software. Tavanomaisesti uusi Call of Duty -peli on paljastettu virallisesti näin loppukeväästä..

Lähde: Video Games Chronicle, Kotaku

Lisää luettavaa