Vuoto: Final Fantasy XV sai julkaisupäivän, uusi demo myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoto: Final Fantasy XV sai julkaisupäivän, uusi demo myös tulossa

30.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Final Fantasy XV julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 30. syyskuuta, pelisivusto GameSpotilta YouTubessa tapahtunut videovuoto näyttää paljastavan.

GameSpotin ennakkoon purkitetun julkistusvideon mukaan Final Fantasy XV on saamassa torstain tienoilla myös uuden demon. Siinä pelaamaan päästään pelin päähenkilö Noctiksen nuoremmalla versiolla ja sen on tarkoitus esitellä niin pelin astetta viimeistellympää visuaalista antia kuin myös päivitettyä taistelujärjestelmää. Demon läpäisevät pelaajat voivat yksinoikeudella avata itse pääpelissä käyttöönsä myös taisteluissa kutsuttavan Carbuncle-hirviön.

Jo aiemmin peliblogi Gematsu on myös raportoinut kuullensa Final Fantasy XV:n saapuvan syyskuun lopulla.

Kirjoitushetkellä Gamespot on ehtinyt vetää vuotaneen videonsa jo yksityiseksi. Todennäköisesti sivuston oli tarkoitus julkaista se vasta torstaina-aamuna, jolloin Square Enixin oli virallisesti määrä paljastaa Final Fantasy XV:n julkaisupäivä suorassa Uncovered: Final Fantasy XV -verkkolähetyksessään.

Päivitys 31.3.: Square Enix on vahvistanut julkaisupäivän virallisesti.

Lähde: GameSpot (YouTube)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vahinkoja sattuu, mutta taitaa olla enemmänkin kyseessä Gamespotin rajusti laskeneet käviäjämäärät (oma vika, kun vetivät full IGN:ät). Joten temppuja täytyy koittaa, että saa trafiikkia aikaseks!

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Olisi mielenkiintoista tietää, miten tälläinen vahingossa tapahtuu. Hups, ladattiin se ihan vaan vahingossa ennen aikojaan sivustolle. :D

Hienoa, jos tulee syksyllä!

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Rokkijani

Olisi mielenkiintoista tietää, miten tälläinen vahingossa tapahtuu. Hups, ladattiin se ihan vaan vahingossa ennen aikojaan sivustolle.

Videoita esiladataan jatkuvasti YouTubeen, jotta ne olisivat sitten heti julkaisuvalmiita, kun oikea hetki koittaa. Se, että video tulee esiin ennen aikojaan ei ole mikään mahdottomuus, sillä jo pienikin lipsahdus latauksen yhteydessä tai tekniikassa voi saada videon näkyville väärään aikaan.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kiitos! Meinasinkin aluksi laittaa ihan kysymyksen muodossa toimitukselle tämän.

Nostoja