Vuoto lipsautti: Deus Ex: Mankind Divided matkalla Xbox Onelle, PS4:lle ja pc:lle (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoto lipsautti: Deus Ex: Mankind Divided matkalla Xbox Onelle, PS4:lle ja pc:lle (päivitetty)

7.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Päivitys kello 23.15: Game Informer -lehden uusin kansi vahvistaa Deus Ex: Mankind Dividedin olevan tosiaan tulossa. Peli jatkaa Adam Jensenin tarinaa kaksi vuotta Human Revolutionin tapahtumia myöhemmin, ja sen on määrä tarjota jälleen paljon pelaajien valinnoille painoarvoa antavia tilanteita. Myös uusia kykyjä on tietenkin luvassa.

Alkuperäinen uutinen: Seuraava suuren luokan Deus Ex -peli näyttää kantavan nimeä Mankind Divided. Asia on tullut ilmi venäläisen Kanobu-pelisivuston vuodosta, jonka NeoGAF-keskustelualueen käyttäjät onnistuivat kaivamaan esille.

Vuodon perusteella Mankind Divided on matkalla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin ja se on ilmeisesti suoraa jatkoa vuoden 2011 Deus Ex: Human Revolutionille. Eräässä pelistä vuotaneessa kuvassa havaittavissa on nimittäin hyvin paljon edellisestä pelistä tuttua Adam Jensenia muistuttava kyborgisankari.

Mankind Dividedista saatujen otosten perusteella luvassa voisi olla tällä kertaa uusina ominaisuuksina muun muassa jonkinlaista monipuolistettua asekustomointia. Mitä tulee kuitenkin pelin tyyliin kokonaisuutena, on tuotos jälleen tietysti räiskinnän ohella myös hiippailusta koostuva seikkailupläjäys.

Lisää kuvia voi katsastaa NeoGAFin puolelta.

Oletettavasti julkaisija Square Enix on valmistautunut paljastamaan pelin aivan lähiaikoina. Maanantaina yhtiö aloitti erikoisen interaktiivisen kiusoittelukampanjan Twitchissa, jonka on ollut määrä vihjata jostain sen länsimaalaisen studion tulevasta pelistä. Osuvaa onkin, että Deus Exia on kehitetty Eidos Montrealilla Kanadassa.

Jo ennen vuotoa tiedossa on toki ollut, että uuden sukupolven Deus Ex on parhaillaan kehitteillä. Asia vahvistettiin itse asiassa jo vuonna 2013, jolloin Square Enix puhui suuria useista erilaisista teoksista koostuvasta Deus Ex Universe -tuoteperheestä. Mankind Dividedin pitäisi olla yksi osa kyseistä universumia. Sen on määrä hyödyntää myös uutta pelimoottoriteknologiaa.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Jes, jatkoa Deus Exälle! Tämä oli kyllä hemmetin hyvä peli. Transhumanismia pohdiskeleva stoori oli todella mielenkiitoinen. Hemmetin hyvä homma, jos Jensen on mukana kuvioissa.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Kyllä kiitos!

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Oi orgasmi sentään, odotuskäyrä sujahti pystyyn välittömästi.

Käyttäjän Mixon kuva
Mixon

En koskaan pyytänyt tätä.

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Toivottavasti uudessa pelissä korjataan tuo kokemuspisteiden saanti. Pelin vetäminen läpi varjoissa liikkuen antoi huomattavasti enemmän pisteitä, kuin aseita käyttäen. Peliä pystyi myös "huijaamaan" löytämällä ensiksi salaisen sisäänkäynnin huoneeseen ja sen jälkeen vielä tiirikoi oven itse. Tämän seurauksena itsellä oli kaikki Jensenin kehitystiet avattuna jo pari tehtävää ennen pelin loppua.

Käyttäjän Retro kuva
Retro

Vuoden paras uutinen tulikin jo tässä. Ja Jensenin paluu on mitä hienoin asia.

Käyttäjän Rolle-87 kuva
Rolle-87

" Peli jatkaa Human Revolutionin ja Adam Jensenin tarinaa kaksi vuotta aiemman pelin tapahtumia myöhemmin"
Niin anteeksi miten oli? :D Taidan jättää itse tämän sinne "katsotaan miten käy" kategoriaan. Olihan se Deus Ex ihan jees mutta se graafinen ilme häiritsi itseäni melko paljon. Eikä ollut niin...hummm no, se ei tuntunut siltä ihan alkuperäiseltä Deus Ex peliltä kuitenkaan.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tulihan se Human Revolution vedettyä läpi mutta eipä se kovi ihmeellinen ollut, pelin teema oli sen kantava voima itselleni. Toivottavasti nyt edes mekaniikat, taistelut, grafiikat ja hiiviskely on nykypäivän tasoa.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

"Thieffin" jäljiltä ei ole kyllä hirveästi luottoa, enkä omaa kovinkaan kummoisia odotuksia. Katsoo sitten kun tulee, onko peli minkään arvoinen.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey
Lainaus käyttäjältä Retro

[b]Vuoden paras uutinen tulikin jo tässä.[/b] Ja Jensenin paluu on mitä hienoin asia.

My thoughts exactly. Tämä hyppäsi kyllä suoraan meikäläisen odotetuimpien pelien listan kärkeen jaetulle sijalle Halo 5:n kanssa. Takuuvarma ennakkotilauspeli. Toivottavasti tulee piakkoin. :)