Metal Gear Solid V: The Phantom Pain sai julkaisupäivän (päivitetty)

PÄIVITETTY: Konami on vahvistanut Metal Gear Solid V:n ilmestyvän syyskuussa.

7.3.2015 15:47

Alkuperäinen uutinen 3.3.: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain julkaistaan maailmanlaajuisesti syyskuun ensimmäinen päivä, IGN:n sivuilta ilmeisesti vuotanut video kertoo. Näillä näkymin paljastuksen oli alkujaan määrä tapahtua virallisesti keskiviikkona.

Vuotanut video on seitsemän minuuttia pitkä ja siitä pääosa keskittyy Hideo Kojiman kertomukseen siitä, mistä Metal Gear Solid V:ssä onkaan kyse ja kuinka kyseessä on hänen viimeinen Metal Gear -pelinsä. Varsinainen julkaisupäivä kerrotaan videon lopussa.

Video on vielä ainakin toistaiseksi nähtävillä tästä. Se todennäköisesti vedetään kuitenkin piiloon hetimiten (ja niinhän siinä kävi).

Metal Gear Solid V: The Phantom Painia on kehitetty niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle. Sen prologina toiminut Metal Gear Solid V: Ground Zeroes julkaistiin viime vuonna.

Päivitys 4.3. kello 17.20: Konami on vahvistanut The Phantom Painin julkaisupäivän todeksi, joskin vain konsoleiden osalta. Pc:llä peli sen sijaan nähdään vasta 15. syyskuuta. Samalla samaan pakettiin kuuluvan Metal Gear Online -verkkopelin vahvistettiin olevan kehissä jo julkaisupäivästä asti.

Julki pelistä on tuotu nyt myös pari kappaleita erikoisversiota. Näistä pienempi on Day 1 Edition, johon mukaan on ujutettu fyysinen kartta, kokemusboosti Metal Gear Onlinea varten sekä seuraava lisäsisältösetti:

  • Adam-ska Special Handgun
  • Personal Ballistic Shield (Silver)
  • Cardboard Box (Wetland)
  • Fatigues (Blue Urban Snake Costume)

Erikoisversioista mittavin on niin sanottu Collector’s Edition. Siinä itse pelin mukaan saadaan Snaken bionista kättä muistuttava patsas, metallikannet, kartta ja Blu-ray-levy täynnä trailereita ja kurkistuksia kulissien taakse. Luvassa on myös seuraavat lisäsisältöedut:

  • Weapon and Shield Pack (Windurger S333 Comba Special Weapon, Adam-ska Special Weapon, Maschinen aktische Pistole 5 Weiss Special Weapon, Rasp Short-Barreled Shotgun Gold Special Weapon, and a Personal Ballistic Shield in Olive Drab, Silver, White, and Gold)
  • Cardboard Box (Rocky Terrain, All-Purpose Dryland, and Wetland)
  • Snake Costume (Fatigues in Black Ocelot, Gray Urban, Blue Urban, and All-Purpose Dryland)
  • ”Venom Snake” Emblem
  • Metal Gear Online XP Boost
  • MGO Items (Metal Gear Rex Helmet, Golden AM MRS-4, and Golden WU S.PISTOL)

Ohessa myös vielä jo eilen vuotanut IGN:n video.

Lähde: NeoGAF

Lisää luettavaa