Vuoto paljastaa: Dark Souls 3 saapuu ensi vuoden alussa / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoto paljastaa: Dark Souls 3 saapuu ensi vuoden alussa

10.06.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
11

Uudet vuodot vihjaavat Dark Souls 3:n saapuvan pelaajien käsiin odotettua aikaisemmin.

Toistaiseksi julkistamattoman Dark Souls 3:n huhuiltiin jo aikaisemmin ilmestyvän ensi vuoden aikana. IGN-julkaisun hankkiman vuodetun mainosmateriaalin perusteella Dark Souls 3 olisi putkahtamassa markkinoille jo ensi vuoden alkupuolella.

Huhujen mukaan Dark Souls 3 olisi kehitteillä Xbox Onelle, PS4:lle ja pc:lle. Julkaisupäivälle saadaan mahdollisesti virallinen vahvistus pikapuoliin, sillä Dark Souls 3:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan ensi viikolla E3-messuilla.

Pelin edeltäjä Dark Souls II julkaistiin maaliskuussa 2014. Lisäksi Dark Souls II:sta julkaistiin aikaisemmin tänä keväänä päivityksillä ja lisäsisällöllä varustettu Scholar of the First Sin -versio. Lue Pelaajan näkemykset Dark Souls II: Scholar of the First Sinistä täällä!

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Hype! Dark Souls on yksi lempipeleistäni ja vaikka kakkonen ei ollut ihan niin kovaa kamaa kuin ensimmäinen osa, oli se silti heittämällä oma viime vuoden GOTY.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minä toivoisin tähän Bloodbornen tyylistä nopeatempoisempaa taistelua. Kiinnostaa toki joka tapauksessa.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Noniin, nyt on mahdollisesti varmistunut toinen syy ostaa PS4. Sitten vain pitäisi saada tietoon onko Hidetaka Miyazaki ohjaimissa vai ei, sillä se luultavasti ratkaisee hyvin paljon minkälainen pelistä tulee.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

haip haip odotetuin peli itselleni. Toivottavasti DS2 hyviä uudistuksia ei ole unohdettu kuten BB:ssä :P

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jääköhän sinne varsinaiseen E3:seen yhtään paljastusta? Kummallisesti vuotaa joka raosta näillä firmoilla. Menee kaikki taika E3:sta.

Käyttäjän Object422 kuva
Object422

Souls-pelit ovat yksi minun lempipelisarjoistani, mutta jokavuotinen Souls-peli epäilyttää. Toivottavasti kolmannesta osasta tulee kuitenkin parempi kuin DS2..

Käyttäjän Sai Maa kuva
Sai Maa
Lainaus käyttäjältä Kaze88

haip haip odotetuin peli itselleni. Toivottavasti DS2 hyviä uudistuksia ei ole unohdettu kuten BB:ssä

Näin mielenkiinnosta, mistä uudistuksista puhut?

Täytyy myöntää, että itselleni Dark Souls oli täysin itseriittoisa osa Demon's Soulsin tapaan ja toivoisin jotain erilaista. Yksi syy sille miksi pidän Bloodbornesta niin paljon, uusi maailma ja erilainen painotus taisteluun (nopeus ja agressiivisuus).

Käyttäjän xeemelio kuva
xeemelio
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

Noniin, nyt on mahdollisesti varmistunut toinen syy ostaa PS4. Sitten vain pitäisi saada tietoon onko Hidetaka Miyazaki ohjaimissa vai ei, sillä se luultavasti ratkaisee hyvin paljon minkälainen pelistä tulee.

Miyazaki on puikoissa. http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/581757/Dark-Souls-3-E3-Hidetaka-Miyazaki

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä xeemelio

Miyazaki on puikoissa.

Tämä on ollut Dark Souls 3:een liittyvistä huhuista tällä hetkellä se epäilyttävin osa. Kyllä, Miyazaki on saattanut toimia projektin valvojana, mutta se, että häneltä tulisi uusi ohjaustyö jo ensi vuonna näinkin nopeasti Bloodbornen jälkeen tuntuu hyvin epätodennäköiseltä.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kaikista näistä tekeleistä olen jaksanut ainoastaan Demon's Soulsista innostua ja vuosien saatossa olen siinäkin varsin vähän edennyt. En taida olla enää kaikkein sitkeimpiä pelaajia, toki hyviä pelejä omalla tavallaan.