Vuoto paljasti taas PlayStation Plus -pelit ennen aikojaan – joulukuun pelitarjonnassa on toimintaroolipelattavaa ja Lego-seikkailua / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoto paljasti taas PlayStation Plus -pelit ennen aikojaan – joulukuun pelitarjonnassa on toimintaroolipelattavaa ja Lego-seikkailua

25.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

PlayStation Plus -palvelun pelitarjonta on jälleen vuodettu verkkoon ennen virallista julkistusta.

Vuoto on tälläkin kertaa peräisin Dealabs-keskustelupalstalla, jossa PlayStation Plus -pelitarjonta on paljastettu ennakkoon nyt jo neljänä peräkkäisenä kuukautena. Dealabsissa julkaistujen tietojen mukaan joulukuun PlayStation Plus -pelit ovat PS5-julkaisupeli Godfall, viime vuonna julkaistu Dark Soulsia jäljittelevä toimintaroolipeli Mortal Shell sekä toimintaseikkailupeli Lego DC Super-Villains.

Vuodettujen tietojen perusteella PS Plus -tilaajat saisivat toimintaroolipeli Godfallin Challenger Edition -version. Kyseistä versiota ei kuitenkaan ole vielä edes julkistettu virallisesti, joten tässä vaiheessa on epäselvää, mitä kyseinen versio sisältää.

Dealabsin mukaan joulukuun PS Plus -pelit ovat saatavilla 7.12.-4.1. Virallinen vahvistus joulukuun PS Plus -peleille saadaan siis todennäköisesti viimeistään ensi viikon aikana.

Päivitys: Joulukuun PlayStation Plus -pelit vahvistettiin virallisesti (1.12.2021)

Lähde: Dealabs

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Nyt on kova kattaus!

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kelpaa kyllä! Mortal Shell on minulla koneella, mutta mieluusti sen pleikalle otan ja pelailen. Godfall kiinnostaa myös.

Käyttäjän rap kuva
rap

Godfallia vois kokeilla.

Käyttäjän Pelaaja 7 kuva
Pelaaja 7

Lego -pelit ei oo napannu koskaan. Harmi sinänsä, koska niitä pukkaa joka tuutista.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Godfall: Challenger Edition ei sisällä yksinpelikampanjaa ollenkaan. :P

Nostoja