Vuoto sen paljasti: seuraava suuri Assassin's Creed lähtee Lontooseen / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoto sen paljasti: seuraava suuri Assassin's Creed lähtee Lontooseen

2.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
18

Ubisoftin seuraava suuri Assassin's Creed -peli tulee sijoittumaan viktoriaanisen ajan Lontooseen, peliblogi Kotaku raportoi. Kotakun saamien tietojen mukaan peli tullaan julkaisemaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle ensi vuoden syksyllä, eikä sen rinnalla näillä näkymin nähdä tällä kertaa vanhan sukupolven laitteelle kehitettyä toista Assassin's Creed -peliä.

Ainakin toistaiseksi peli tunnetaan työnimellä Assassin's Creed Victory ja sen kehitystä johtaa Ubisoft Montrealin sijaan Ubisoft Quebec. Täysin uusi ilmestys Quebec ei kylläkään ole Assassin's Creed -sarjan faneille, sillä studio on aiemmin ollut vastuussa esimerkiksi Assassin's Creed IV: Black Flagin varsin kehutusta Freedom Cry -laajennuksesta.

Kotakun näkemän varhaisen esittelyvideon perusteella Victory pyrkii uudistamaan Assassin's Creedin toimintaa monipuolistamalla hieman tilanteita, joissa historiallisia ihmisiä päästään puukottamaan. Esittelyvideossa assassiini nähtiin taistelemassa niin liikkuvan vankkurin kuin junankin päällä, minkä lisäksi tällä oli käytössä myös tarttumaköysi, jota vauhdittaa pelaajan liikkumista ainakin sisätiloissa.

Tarkemmin Assassin's Creed Victoryssa voi lukea Kotakun sivuilta. Samaisesta paikasta löytää myös jo ensimmäiset aikaiset kuvat pelistä.

Päivitys: 3.12. kello 0.10: Ubisoft on vahvistanut peliblogi Joystiqille, että Assassin's Creed Victory on tosiaankin työn alla. Virallisen julkistuksen peli saa kuitenkin myöhempänä ajankohtana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Saneus kuva
Saneus

Tekisvät edellisen edes loppuun kunnolla...

Käyttäjän PureBattery kuva
PureBattery
Lainaus käyttäjältä Saneus

Tekisvät edellisen edes loppuun kunnolla...

Toivottavasti saavat viimeistellymmän pelin ulos, kun voivat keskittyä yhden pelin julkaisuun kahden sijasta (rogue/unity). Kiinnostavan oloinen kyllä!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Noniin, päästäänpä vihdoinkin siitä edellisestä sukupolvesta. Viktoriaaninen aikakausi tosiaan tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia. Tiedä jos innostuvat vääntämään pelistä sellaisen möhkäleen, että saadaan Lontoon lisäksi kenties myös maaseutua tai jopa siirtomaita koluttavaksi.

Toivoisin vain, että sarjan julkaisutahti olisi minimissään yksi konsoliversio kahdessa vuodessa. Black Flagillä aloittelen vasta parisuhdetta sarjan kanssa, mutta on väsyttävää ja turruttavaa kun uutta pukkaa koko aika eikä perässä enää pysy.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Naurettavaa. Itsellä on vielä nelonenkin kesken ja en ole pelannut pitkään aikaan joten itseeni ei paljon vaikuta mutta tuntuu älyttömältä tämä tahti. Toivon että kohta tämä vuosittainen tahti kolahtaisi heidän omaan nilkkaansa että se loppuisi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Justhan näitä paskoja kaks julkaistiin. Onneksi ei tarvitse ostaa eikä edes pelata.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Älkää nyt turhaan valittako tahdista vaan äänestäkää lompakolla, ei se muuten mihinkään muutu. Itse en luultavasti ihan heti ole AC-peliä ostamassa uutena mutta kunnon ale-hinnalla voi lähteäkin mukaan. Melkoinen ähky tähän pelisarjaan jo on että ei haittaa vaikkei pysykään tahdissa mukana. Muutenkin tulee pelailtua vielä entisen polven pelejä, eli ei tässä mihinkään ole kiire senkään osalta.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Galactus

Naurettavaa. Itsellä on vielä nelonenkin kesken ja en ole pelannut pitkään aikaan joten itseeni ei paljon vaikuta mutta tuntuu älyttömältä tämä tahti. Toivon että kohta tämä vuosittainen tahti kolahtaisi heidän omaan nilkkaansa että se loppuisi.

No eipä itsellä mennyt nelosen läpikotaisin koluamiseen kuin reilu 40h, naurettavan hidasta pelaamista jos ei edes vuodessa saa sitä tahkottua läpi. En ymmärrä kuinka kauan ihmiset samaa peliä jauhaa, mutta kyllä itse olen ainakin valmis vastaanottamaan joka vuosi uuden pelin tykkäämiini sarjoihin. Kehitysaika on kumminkin näissäkin pidempi kuin se vuosi, eikä kukaan sitä pakota julkaisussa ostamaan jos kerran on niin hidas.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Saiskos tänne saitille asetuksen että kaikki AC-uutiset vois piilottaa kokonaan? Tää Bugisoftin syöpä tukkii koko fiidin näemmä jatkossa vuoden ympäri.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No niin, ensimmäinen osa ens vuodelle julkistettu. Helkkari kun laitetaan vielä kuluttajat testaamaan nämä "valmiit" pökäleet, niin sais bugisoftkin painua hevon kuuseen. Mieluummin pyyhkisin perseeni sillä rahalla kun ostaisin uuden creedin. Älkää nyt hyvät ihmiset ainakaan ennakko tilatko näitä pelejä.

Käyttäjän Pred kuva
Pred
Lainaus käyttäjältä lindario

Toivoisin vain, että sarjan julkaisutahti olisi minimissään yksi konsoliversio kahdessa vuodessa. Black Flagillä aloittelen vasta parisuhdetta sarjan kanssa, mutta on väsyttävää ja turruttavaa kun uutta pukkaa koko aika eikä perässä enää pysy.

Itse aloitin AC2sta mutta AC3n jälkeen en ole pysynyt perässä enään, enemmikseen sen rahan puutteen takia. Sain Black Flagin pelattua lainaamalla kaverilta mutta ei tosiaan mitenkään pääse laittamaan tota täyttä hintaa AC konsolipelistä joka vuosi, saati sitten kahdesti vuodessa.
Rahat kun menevät aivan muuhun kuin pelaamiseen, ja jos pelaamiseen niin korkeintaan 20e Steamin alennus lootasta :D

Nostoja