Vuoto väittää: Batman palaa Arkhamiin vielä kerran kesällä / Uutiset / pelaaja.fi

Vuoto väittää: Batman palaa Arkhamiin vielä kerran kesällä

19.04.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
10
Vuoto väittää: Batman palaa Arkhamiin vielä kerran kesällä

Batman palaa Arkhamiin vielä kerran nykysukupolvella, väittää tuore huhu.

Pelisivusto Eurogamerin mukaan jälleenmyyjäketju GameStopin työntekijä on vuotanut ilmoille tiedon ensi kesänä ilmestyvistä Arkham-uusioversioista. Lähteen sivustolle lähettämän otoksen perusteella luvassa on Rocksteadyn Arkham Asylumin ja Arkham Cityn teräväpiirtopakettiin ahtava Batman: Return to Arkham -kokoelma, joka käsittää myös kaiken pelien puitteissa ilmestyneen lisäsisällön. Warner Bros. Montrealin kehittämää Arkham Origins -esiosaa kokoelma ei kuitenkaan näyttäisi sisältävän.

Eurogamerin lähteen mukaan kokoelman julkaisu koittaa jo 10. kesäkuuta, ja se tullaan ilmeisesti saamaan niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin.

Pelisarjan julkaisija Warner ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut vuodon todenperäisyyttä siitäkään huolimatta, että GameStop väittää paketin olevan ennakkotilattavissa tästä päivästä lähtien.

Lähde: Eurogamer, VG247, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Haukotus... Minusta Arkham-pelit näyttivät jo edellisellä sukupolvella todella hyvältä, enkä usko grafiikan vielä merkittävästi vanhentuneen. Onhan se parempi reso (ja parempi fps?) tietenkin kiva, mutta omalta osaltani tämä jää kyllä väliin.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Varmaan olen mielipiteessäni ainoa mutta mielestäni on sääli ettei tuota originsia+dlctä saada/saatu mukaan ämpättyä, mitä haittaakaan siittä nyt olisi ollut kun ei sitä sitten pelata tartte jos ei nappaa, itselleni taas kaikki kolme ennen knightia oli mahtavia, jopa siis origins vaikkakin ehkei nyt ihan edeltäjiensä tasolle yllä mutta pelattavuudeltaan silti huikea ja naatinnollinen. Noh, mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä. :P

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Hyvä juttu mutta toivottavasti eivät ole vain PC-versiot.

Käyttäjän carska kuva
carska

Tietäen hyvin GameStopin ennakkovarauspolitiikan en lähtisi vetämään mitään johtopäätöksiä kun kyseessä tosiaan on GameStop. Kuitenkin Half-Life 3:sta on voinut jo varata useamman vuoden ja sieltä varmaan edelleen voi varata Final Fantasy Versus XIII:sta.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey
Lainaus käyttäjältä seppoepson

Varmaan olen mielipiteessäni ainoa mutta mielestäni on sääli ettei tuota originsia+dlctä saada/saatu mukaan ämpättyä, mitä haittaakaan siittä nyt olisi ollut kun ei sitä sitten pelata tartte jos ei nappaa, itselleni taas kaikki kolme ennen knightia oli mahtavia, jopa siis origins vaikkakin ehkei nyt ihan edeltäjiensä tasolle yllä mutta pelattavuudeltaan silti huikea ja naatinnollinen. Noh, mitäs me pienistä kun ei pienetkään meistä.

Minä tykkäsin myös Originsista, paikoin varmaan enemmänkin kuin Citystä. Knight edelleen pelaamatta... ehkäpä tulevana kesänä...

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Jos mukana on myös uusin Bättis ni poistoonhan tuo menee. Ja joku hieno kansikuva + manuaali & alueiden kartat.
Kyllä katoais pelit hyllyistä

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Toivottavasti olisi kunnolla remasteroitu, mutta kelpaahan tuollaiset kokoelmat alehintaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pelasinkin nämä jo 4K ja 60fps. Joten ei voisi vähempää kiinnostaa. Alelaarista sitten hyllyä koristamaan, kun ei noita last genille vielä fyysisten kopioiden muodossa ole.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

jotain juttua ollu että olisi pc versiosta käänetty konsoleille jotka saa nykyään 2-3€ hintaan parhaimmillaan

Käyttäjän vilunki kuva
vilunki
Lainaus käyttäjältä frozen

jotain juttua ollu että olisi pc versiosta käänetty konsoleille jotka saa nykyään 2-3€ hintaan parhaimmillaan

Toivottavasti käännöstä ei tee sama porukka kuin Arkham Knigthiä. Tosin konsoliversioihin satsataan yleensä onneksi vähän enemmän, uskaltaa yleensä ostaa suoraan julkaisun jälkeen.

Nostoja