Kehuttu The Walking Dead jatkuu jo tästä viikosta alkaen / Uutiset / pelaaja.fi

Kehuttu The Walking Dead jatkuu jo tästä viikosta alkaen

1.07.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Telltale Gamesin suuresti arvostettu The Walking Dead -seikkailupeli saa jatkoa uuden 400 Days -episodin myötä tästä viikosta alkaen.

Viihdesivusto IGN on julkaissut jakson virallisen ilmestymisaikataulun, joka näyttää seuraavanlaiselta:

  • 2.7. -  PlayStation Store (Pohjois-Amerikka)
  • 3.7. - Windows/OS X (Steam, Telltale Games Store)
  • 5.7. - Xbox Live Marketplace
  • 10.7. - PlayStation Store (Eurooppa)
  • 11.7. -  iOS App Store

 

400 Days on eräänlainen välijakso The Walking Dead -pelin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden välillä. Se tarjoaa pelattavaksi viisi uutta hahmoa, joiden seikkailuissa tehdyt valinnat ottavat vaikutteita aiemmista episodeista ja voivat myös vaikuttaa pelin toiseen kauteen.

400 Days vaatii vähintään The Walking Deadin ensimmäisen episodin toimiakseen. Varsinaisen uuden tuotantokauden on määrä alkaa syksyn aikoihin.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

15 minuuttia sitten läpäisin ensimmäistä kertaa tuon 1. tuotantokauden. Ei voisi parempaan saumaan tulla tämä lisäjakso :)

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

No mikä hemmetti siinä on että ei voida julkaista euroopassa samaan aikaan kun ameriikoissa, kun digijulkaisusta kuitenkin kyse? Onneksi on PSN-jenkkitili tällaisen varalta. Tai sitten voisi odottaa huomiseen ja ladata PC:lle.
Ja kyllähän hyvää kannattaa odottaa mutta perhana kun ei malta :D

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Viikon päästä vasta julkaisu?! Miksi meitä syntisiä näin rankaistaan? No ei vaan hyvä juttu, että ylipäätänsä tällainen episodi on tulossa. Saa vaan nyt nähdä, että ehtiikö yhden episodin aikana tulla niin minkäänlaista tunnesidettä hahmoihin. Tuskinpa kuitenkaan.