The Walking Dead -kokoelma lähestyy – tältä näyttävät grafiikkaehostukset / Uutiset / pelaaja.fi

The Walking Dead -kokoelma lähestyy – tältä näyttävät grafiikkaehostukset

2.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

The Walking Dead -peliepisodit yhteen koostava The Walking Dead Collection julkaistaan ensi viikolla. Yksi paketin hehkuttuja erikoisuuksia on ollut paranneltu ulkoasu pääosaan jaksoista, mistä Telltale Games on tarjonnut nyt videomuotoisen esimerkin..

Maistiainen on peräisin aivan ensimmäisen The Walking Dead -pelin pilottijakson alusta. Lähinnä ainoat jaksot, joille ei kannata odottaa vastaavia viilauksia, ovat The Walking Deadin kolmannen kauden vastaavat.

Tuoreessa blogikirjoituksessa Telltale on paneutunut myös syvemmin sen tekemiin muutoksiin. Käsittelyn ovat saaneet esimerkiksi tekstuurit, pelimaailman objektien määrä, kameraefektit ja käyttöliittymä. Muutokset ajoivat kehittäjät myös yhtenäistämään hieman aiempien episodien teknologiaa.

The Walking Dead Collectionin voi napata fyysisenä ja ladattavana pakettina 5. joulukuuta. Se tuodaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Ensi vuonna Telltalen on määrä jatkaa The Walking Deadia vielä yhdellä kaudella, jonka pitäisi olla sen viimeinen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja