The Walking Dead päättyy pc:llä osin Epic Games Storen yksinoikeutena / Uutiset / pelaaja.fi

The Walking Dead päättyy pc:llä osin Epic Games Storen yksinoikeutena

21.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

The Walking Dead: The Final Seasonista vastuun ottanut Skybound Games on vahvistanut yllättävän suunnitelman koskien pelin tulevaisuutta. Yhtiön mukaan The Final Season ei saavu enää muihin pc:n latauspalveluihin, kuten Steamiin, vaan vastaisuudessa sen kaupittelu uusille pelaajille tapahtuu pc:llä Epic Games Storen kautta.

– Epic ryhtyi heti toimiin työskennelläkseen kanssamme, jotta voisimme tuoda alkuperäisen tiimin takaisin ja varmistaa, että fanit saisivat koko The Walking Dead: The Final Seasonin, Skybound Games perustelee tapatunutta tuoreessa tiedotteessaan.

Mikäli pelin viimeisimmän kauden on ostanut kuitenkin itselleen jo aiemmin esimerkiksi Steamista, saa loput kaudet pelattavakseen myös sitä kautta. Lisäksi ainakin aiemmin Steamissa ostettujen kausien pitäisi pysyä ostajien pelattavissa vastaisuudessa.

Oheisella videolla Clementinen ääninäyttelijä Melissa Hutchison on vastannut myös muutamaan muuhun The Walking Dead -pelisarjan tulevaisuuttaa koskeviin kysymyksiin. Video nostaa esimerkiksi esille, että The Final Seasonin päätöstä on saapunut viimeistelemään noin 40 entistä Telltalen kehittäjää.

Suunnitelmissa Skybound Gamesilla olisi julkaista The Walking Dead: The Final Seasonin kolmas jakso 15. tammikuuta. Vielä sen jälkeen pelin olisi määrä saada yksi episodillinen pelattavaa.

Lähde: Skybound Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

No jaa, pitääpä sit se piratoida jos ei steamistä enää tule saamaan.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Onnea ja menestystä minulta ei ole rahaa irtoamassa.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Onneksi kerkesin ostaa pelin ennen sen poistumista mutta jos en niin kyllä ärsyttäisi että oikein tällä tavalla pakotetaan ottamaan joku game store että voisi pelata viimeisen osan. Jos skybound alkaa työstämään uusiakin sarjoja (wolf amoung us ym..) niin meneeköhän nekin tänne epic games storessiin?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Joo en kyllä itsekkään näitä telltalen pelejä osta ilman väh -70% steam alea. Epicin paska kauppaa en ala tukemaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Se olkoon Epicin oikeus hankkia näitä pelejä yksinoikeudella, mutta en nyt tiedä onko pränikälle pelikaupalle parasta mainosta profiloitua konkurssipesiä ratsaavaksi haaskalinnuksi.