The Walking Deadin päätöskaudesta julkaistiin ensimmäinen kuva – lisäinfoa luvassa pian / Uutiset / pelaaja.fi

The Walking Deadin päätöskaudesta julkaistiin ensimmäinen kuva – lisäinfoa luvassa pian

31.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Telltale Games alkaa olla valmis puhumaan sen The Walking Dead -seikkailupelisarjan näillä näkymin viimeisestä kaudesta.

Perjantaina pelitalo julkaisi ensimmäisen taidekuvan The Walking Dead: The Final Seasonista, jossa esille on nostettu mitä ilmeisemmin uuden seikkailun keskeisimmät hahmot. Lisää vilauksia tulevaan on tarjolla ensi viikolla Telltalen PAX East -paneelissa, jossa studion on tarkoitus puhua hieman myös Clementinen koitoksien historiasta.

Paneeli järjestetään perjantai 6. huhtikuuta noin kello 19.30 Suomen aikaan. Sitä voi katsoa Twitchin PAX2-kanavan kautta.

Samana päivänä puolitoista tuntia myöhemmin kehittäjät vastaavat myös pelaajien kysymyksiin Skyboundin Twitch-lähetyksessä.

The Walking Dead: The Final Seasonin on kerrottu käynnistyvän vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

eipä kyllä enää kiinnosta nämä. aiemmat kaudet, michelle ja the wolf among us tullut "pelattua" mutta en usko että tätä tulee. telltale voisi palata tekemään pelejä kuten monkey island aikoinaan, se ei ihan susipaska ollut kuitenkaan.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Lopetusta sarjalle on tullut odotettua, mutta toivottavasti se ei tarkoita Clementinen loppua.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus OsKu

Lopetusta sarjalle on tullut odotettua, mutta toivottavasti se ei tarkoita Clementinen loppua.

En tiedä meinasitko että Clementine kuolee vai että tulisi Clementine pelejä, mutta toivottavasti tää on vika peli jossa Clementine seikkailee koska alkaa jo tulla korvista monta seasonia jossa on sama plotti jokasessa.