War Thunder -studio paljasti toisen maailmansodan räiskintäpelin / Uutiset / pelaaja.fi

War Thunder -studio paljasti toisen maailmansodan räiskintäpelin

13.12.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

War Thunder -verkkosotapelin taustalta tunnettu Gaijin Entertainment -studio on paljastanut uuden Enlisted-verkkoräiskintäpelin.

Latvialaisen Darkflow Softwaren kehittämä Enlisted tarjoaa jopa sadan pelaajan taisteluita toiseen maailmansotaan pohjautuvissa kampanjoissa. Tavoitteena ei kehittäjien mukaan ole urheilutyylinen verkkomoninpeli, vaan kampanjoiden luvataan olevan autenttisen tuntuisia taisteluita. Taistelun osapuolet eivät esimerkiksi ole keskenään tasapainoisia ja joukkojen tehtävät voivat poiketa toisistaan merkittävästi. 

Enlistediä rahoitetaan kehitystyön aikana joukkorahoituskampanjalla, joka poikkeaa melkoisesti totutusta mallista. Enlistedistä tulee aluksi tarjolle kaksi kampanjaa, jotka pohjautuvat Moskovan ja Normandian taisteluihin. Kampanjat ovat saatavilla erillisinä julkaisuina 20 dollarin hintaan, jonka lisäksi myös mahdolliset lisäkampanjat on ostettava erikseen. Pelaajat voivat lisäksi tukea kehitystyötä aseita ostamalla. Lisää kampanjoita on luvassa, mikäli Enlisted saavuttaa 250 000 dollarin rajapyykin.

Lähde: Gaijin Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jännän kuuloinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vai että epätasapainoiset tiimit... Ymmärrän kyllä kun tietää mihin pohjautuu mutta onko se hauskaa pelillisesti, onkin sitten ihan eri asia. Toki riippuu siitä mitä se heikompi puoli tekee: puolusta 30 miehellä jotain konekivääripesäkettä 70 vihollista vastaan? Voi toimiakin.