Warcraft-elokuvalle luvattiin varma julkaisupäivä / Uutiset / pelaaja.fi

Warcraft-elokuvalle luvattiin varma julkaisupäivä

2.10.2013 // Kirjoittanut: Johannes Valkola
16

Warcraft-elokuva on saanut tarkan julkaisupäivän. Suosittuun pelisarjaan pohjautuvan leffan laatua päästään arvioimaan 18. joulukuuta 2015.

Elokuvan tekevät yhteistyössä elokuvatuotantoyhtiö Legendary Pictures ja pelifirma Blizzard Entertainment. Sen julkaisee puolestaan Universal Pictures.

Warcraftia kuvaillaan eeppiseksi seikkailuksi, jossa eri maailmat ajautuvat konfliktiin. Elokuvan ohjaa Duncan Jones, joka on kerännyt mainetta elokuvillaan Moon (2009) ja Source Code (2011).

Jones käsikirjoittaa elokuvan aiemmin Blood Diamondin (2006) kynäilleen Charles Leavittin kanssa. Warcraftin pääosien näyttelijöistä ei kuitenkaan vielä puhuttu.

Lähde: Legendary Pictures, Blizzard Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Yllättävän vahva ohjaajavalinta tällaiselle projektille.
Moon on varsin hyvä pätkä. Samanhenkisen idean kierrätys Source Codessa ei jaksanu enää ihan niin innostaa.

Saapa nähdä mitä David Bowien poika saa nyhdettyä tästä aiheesta irti.

Käyttäjän Masse007 kuva
Masse007

Eihän tästä voi tulla muuta kuin onnistunut eeppinen kassamagneetti toimintapläjäys! Warcraftin maailmasta voi ammentaa niin monta uskomattoman hienoa tarinaa. Olen vakuuttunut että tästäkin tehdään elokuvasarja, trilogia nyt vähintään.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Hmmmmh ehkä Warhammer 40k Universumi olisi omaa makuuni mutta katsotaan, WoWia en ole pelannut koskaan mutta WarCraftit 1-3 on tuttuja.

Käyttäjän Deadreaver kuva
Deadreaver

Lok'tar Ogar! Perkule ei olisi arvannut että se oikeasti valmistuu! (Joskus)

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Kunhan tämä nyt tosiaan olisi se Warcraft-leffa, eikä WoW-leffa kuten monessa paikassa mainostetaan.

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol
Lainaus käyttäjältä Kingsta

Kunhan tämä nyt tosiaan olisi se Warcraft-leffa, eikä WoW-leffa kuten monessa paikassa mainostetaan.

Jep. Käytännössä en tosin ymmärrä miten muuten elokuvasta tulisi WoW-leffa kuin siten, että sen tarina keskittyisi henkilöihin jotka pelaavat WoWia. Southpark jakson jälkeen se ei oikein ole ollut Blizzardin tyyli.

Aika todennäköinen Warcraft-elokuva tästä tulee. Ainakin sitä tyyliä tukevat viimeiset sarjakuvat ja kirjat.

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Innolla tätä odottaa. Warcraftia väänsi jo pikkulapsena.

Vähän luulen että elokuvasta tulee perinteinen hollywood action -leffojen tyylinen ihan viihdyttävä mutta oikeasti aika huono leffa, mutta saa nyt nähdä. Ei se nyt hirveästi haittaisi sekään.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Toivottavasti leffa tulee olemaan lähempänä LotR -trilogiaa, kuin esim. uusinta Conania. Ohjaaja ja käsikirjoitaja ovat ainakin molemmat keskivertoa parempia, joten uskon, että tästä voi tulla jotain.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Odotan mielenkiinnolla. WoW on yksi lempipeleistäni, vaikka se vei aikanaan paljon aikaa, mutta nyt olen oppinut vastustamaan liiallista WoWittamista. Tulee pelattua se 2-4 kuukautta vuodessa. Kaikki Warcraft RTS- pelitkin läpi menty, ja hyvin maistui. Warcraftin maailma on rikas ja laaja, joten uskon että tästä tulee mainio fantasiaelokuva.

Balnazzardin kommenttia odotellessa :P

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Voih, tulispa mielummin Warcraft 2:n meininkiin ja aikaan sijoittuva leffa, W3 oli pettymys pelinä (ne eri pelimoodit oli tosin hyviä) ja muutenkin.