Julkimotkin ovat ihmisiä, ja sen todistaa tällä kertaa ensi kesän Warcraft-rainaa tähdittävä brittinäyttelijä Robert Kazinsky.

Talk show -juontaja Conan O’Brienin käsittelyyn viikonloppuna joutunut Kazinsky muistelee tuoreessa haastattelussaan, kuinka hankalaksi tämän jokapäiväinen elämä kävi miehen muutaman vuoden takaisen EastEnders-pahisroolin myötä. Saippuasarjassa nähtyjen tekostensa vuoksi kadulla kivitetty ja pubeissa turpiinsa saanut Kazinsky alkoi vältellä ulos menoa, ja pakeni vaikeuksiaan World of Warcraft -verkkoroolipelin maailmaan.

– Istuin 18 tuntia päivässä alushoususillani pelaamassa. Käytin viimeviikkoisia kokistölkkejä tuhkakuppeina. Se oli todella glamoröösiä, Kazinsky vitsailee O’Brienille.

Miehen pelin kautta löytämät ystävyyssuhteet olivat kuitenkin todellisia, eivätkä julkisuus ja ennakkoluulot vääristelleet niitä tosielämän tapaan. Pelin palkitsevuus auttoi Kazinskya kasvattamaan itsetuntoaan, ja kannustivat tätä nousemaan kaivosta.

– Ennen kuin tajusinkaan, aloin taas uskoa itseeni. Kiitän World of Warcraftia elämäni pelastamisesta, mies kertoo.

Läpimurto ei kuitenkaan tapahtunut yhdessä yössä. Kazinsky jatkoi pakkomielteistä pelaamista vielä parisen vuotta, ja lihoi sapattinsa aikana yli 20 kiloa. Mies on sittemmin muuttanut tyttöystävänsä kanssa Los Angelesiin ja palannut näyttelijänuransa pariin, mutta hän muistelee Warcraft-vaihettaan lämpimästi.

– En ole koskaan ollut onnellisempi, kuin silloin kun olin todella lihava, eikä kukaan odottanut minulta mitään. Pelasin vain videopelejä, Kazinsky miettii.

Kazinsky nähdään valkokankaalla Orgrim Doomhammer -örkkinä kesäkuun 10. päivästä eteenpäin. Miehen haastattelun voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Lähde: Team Coco, Kotaku

Lisää luettavaa