Warcraft-elokuvalle paljastui uusi ensi-iltapäiväys / Uutiset / pelaaja.fi

Warcraft-elokuvalle paljastui uusi ensi-iltapäiväys

24.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Elokuvastudio Universal on antanut uuden ensi-iltapäivän Warcraft-pelisarjaan perustuvalle elokuvalleen. Nykyisten suunnitelmien mukaan popparit kannattaa laittaa ainakin Amerikassa lämpimäksi 10. kesäkuuta 2016.

Ajankohta on kolme kuukautta myöhäisempi kuin elokuvalle vuoden 2013 aikana viimeksi annettu ensi-iltapäiväys. Tuolloin elokuvan ensi-iltapäivää oli myös ehditty jo siirtää kolmella kuukaudella eteenpäin Universalin haluttua vältellä kilpailua joulukuussa saapuvan uuden Tähtien sota -elokuvan kanssa.

Erityisen tarkkoja taustoja uudelle myöhästymispäätökselle ei ole annettu. Elokuvan ohjaajana ja yhtenä käsikirjoittajista toimiva Duncan Jones on lähinnä todennut Twitterissä, että Universal on kokee filmatisoinnin ansaitsevan paikan sittenkin kesäleffana.

Warcraft-elokuvan kuvaukset päättyivät toukokuussa 2014. Viime marraskuussa BlizzCon-tapahtumassa Blizzard ja kumppanit järjestivätkin elokuvalle oman paneelinsa, jossa jaettiin jo varovaisia silmäyksiä tulevaan elokuvaan. Paljoa materiaalia siitä ei toistaiseksi olla kuitenkaan vielä nähty.

Lähde: Variety, Duncan Jones (Twitter), Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja