Warcraft-leffan traileri siintää marraskuussa – uppoudu tunnelmaan uusilla julistekuvilla

Warcraft-elokuvasta nähdään hiljalleen koko ajan vain enemmän ja enemmän. Nyt leffasta on julkaistu kaksi tuoretta julistekuvaa. Samalla traileria on lupailtu marraskuulle.

12.7.2015 12:22

Elokuvayhtiö Universal on julkistanut kaksi uutta julistekuvaa tulevasta Warcraft-elokuvasta. Uudet kuvat paljastettiin San Diegossa parhaillaan käynnissä olevan Comic-Con-messutapahtuman yhteydessä ja ne tarjoavat jälleen yhden läheisen katsauksen elokuvan päähenkilöihin Lothariin ja Durotaniin.

Julkisuudessa Warcraft-elokuvasta on nähty materiaalia toistaiseksi vain hyvin rajoitetussa muodossa. Comic-Con-messujen vierailijat näkivät raporttien mukaan lauantaina kyllä myös videokuvaa elokuvasta. Aivan heti julkiseen jakeluun minkäänlaista kunnollista traileria leffasta ei kannata kuitenkaan odottaa. Ohjaaja Duncan Jonesin mukaan sellainen on tarkoitus näyttää koko maailmalle virallisesti vasta marraskuussa.

Mikäli nykyiset suunnitelmat vain pitävät, tulee Warcraft saamaan maailman ensi-iltansa ensi vuonna 10. kesäkuuta. Elokuva kertoo ihmisten ja örkkien ensimmäisistä kohtaamisista Azerothissa käsitellen tapahtumia kummankin osapuolen näkövinkkelistä.

Lähde: Duncan Jones (Twitter)

Lisää luettavaa