Warcraft-leffan traileri siintää marraskuussa – uppoudu tunnelmaan uusilla julistekuvilla / Uutiset / pelaaja.fi

Warcraft-leffan traileri siintää marraskuussa – uppoudu tunnelmaan uusilla julistekuvilla

12.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Elokuvayhtiö Universal on julkistanut kaksi uutta julistekuvaa tulevasta Warcraft-elokuvasta. Uudet kuvat paljastettiin San Diegossa parhaillaan käynnissä olevan Comic-Con-messutapahtuman yhteydessä ja ne tarjoavat jälleen yhden läheisen katsauksen elokuvan päähenkilöihin Lothariin ja Durotaniin.

Julkisuudessa Warcraft-elokuvasta on nähty materiaalia toistaiseksi vain hyvin rajoitetussa muodossa. Comic-Con-messujen vierailijat näkivät raporttien mukaan lauantaina kyllä myös videokuvaa elokuvasta. Aivan heti julkiseen jakeluun minkäänlaista kunnollista traileria leffasta ei kannata kuitenkaan odottaa. Ohjaaja Duncan Jonesin mukaan sellainen on tarkoitus näyttää koko maailmalle virallisesti vasta marraskuussa.

Mikäli nykyiset suunnitelmat vain pitävät, tulee Warcraft saamaan maailman ensi-iltansa ensi vuonna 10. kesäkuuta. Elokuva kertoo ihmisten ja örkkien ensimmäisistä kohtaamisista Azerothissa käsitellen tapahtumia kummankin osapuolen näkövinkkelistä.

Lähde: Duncan Jones (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Sen on kylläkin Durotan, eikä "Dunotar" :D

Mutta joo, kaikki se vähä mitä leffasta on tähän mennessä näytetty vaikuttaa kyllä todella lupaavalta! Mahtavaa että palasivat siihen alkuperäiseen suunnitelmaan tehdä leffa nimenomaan ensimmäisen pelin tapahtumiin liittyen, eikä sijoittaa leffa jonnekkin lähemmäs WoWin tapahtumia ja tehdä "seikkailu-leffa" kuten silloin joskus suunnitelivat.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

On muuten ihan törkeän rumia julisteita. :D Varsinkin tuo örkkiversio, jos en aiheesta mitään tietäisi ja tuolla mainostettaisiin niin pysyisin kyllä kaukana.

Mutta pitäähän tuo kyllä käydä katsomassa kun joskus tulee.