Warframe ohitti Suomen väkiluvun / Uutiset / pelaaja.fi

Warframe ohitti Suomen väkiluvun

10.02.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Warframe ohitti Suomen väkiluvun

Digital Extremesin yhteistyötoimintapeli Warframen pc-pelaajakanta on ylittänyt jo Suomen väkiluvun, kanadalaiskehittäjä on paljastanut.

Viime vuoden maaliskuussa avoimena betatestinä julkaistu ilmaiseksi pelattava peli on ehtinyt kartuttaa vajaassa vuodessa 5,5 miljoonaa pc-käyttäjää. Pc-pelaajayhteisö onkin saanut rajapyykin kunniaksi uutta sisältöä ja ominaisuuksia sisältävän Update 12: Zephyr Rises -päivityksen. Päivityksen antiin kuuluu mm. uusi tehtävätyyppi, jossa pelaajien tulee vallata viestintätorneja ja pitää vihollinen aisoissa, joukko uusia aseita sekä ilmahyökkäyksiin erikoistunut Zephyr-pelihahmo.

Pc:n lisäksi Warframe on julkaistu myös Sonyn PS4-konsolille. Viime marraskuussa ilmestyneen konsoliversion pelaajat joutuvat toistaiseksi pelaamaan tammikuun lopulla ilmestynyttä versio 11.5:ttä, eikä tuoreimman version PS4-julkaisuaikataulusta ole tällä haavaa tietoa.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Tuli kanssa pelattua vähän ps4 tota mutta ei sit iskeny. Tuntu jotenkin aika ykstoikkoselta tai sit en vaan tajunnu jotain.

Käyttäjän Rixa kuva
Rixa

Kysymys kuuluukin, kuinka moni noista 5.5m käyttäjästä pelaa kyseistä tuotosta viikoittain, eli on aktiivisia käyttäjiä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Rixa

Kysymys kuuluukin, kuinka moni noista 5.5m käyttäjästä pelaa kyseistä tuotosta viikoittain, eli on aktiivisia käyttäjiä.

Yleisiä tilastoja katsellessa n. 36%.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Ou jees, nyt vain odotellaan milloin tuo päivitys 12 tulee PS4:lle.

Nimim. kohta 150 tuntia peliaikaa täynnä. (en ole koukussa, en).

Ja Speedy, pelin suurin ongelma on juuri tuo alku, peli ei avaa aloittelijalle itseään lainkaan. Selostin perusteet kahdelle aloittelijalle pari viikkoa sitten, siihen meni yli kaksi tuntia :/

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No joo moni on kyl kehunu tota. Ehkä annan viel mahollisuuden ku ei ps4 oo viel paljo muutakaan.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Iso apu itselle oli warframe.wikia, josta on myös oma mobiiliappi. Siellä on vietetty aikaa. Niillä on myös oma Beginner's -osio, josta voi hakea apua alkuun lukemalla ja videoilla: http://warframe.wikia.com/wiki/Beginners_Guide.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan mielenkiintoiselta näyttää. Onko tuossa jotain horde/L4D -hommaa vai onko kaikki pelaajat ihmisiä? Tuo esitelty hahmo tuntui sen verran voimakkaammalta noihin vastustajiin verraten että sen takia tuli mieleen ihmiset vs tietokone-vihut.

Käyttäjän Jore kuva
Jore

En oikein itsekkään ymmärtänyt peliä, annoin parisen tuntia aikaa mutta ei kyllä jäänyt mitään käteen. Ajattelin jo antavani pelille toisen mahdollisuuden, mutta en kyllä pysty oikein ymmärtämään miten niistä komponenteista saisi jotain mielenkiintoista, joten päätin antaa olla.