Warhammer 40 000: Darktiden sisältöpäivitykset ja konsolijulkaisu viivästyivät - kehittäjä keskittyy korjaamaan peliä pelaajapalautteen perusteella / Uutiset / pelaaja.fi

Warhammer 40 000: Darktiden sisältöpäivitykset ja konsolijulkaisu viivästyivät - kehittäjä keskittyy korjaamaan peliä pelaajapalautteen perusteella

25.01.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Kehittäjä Fatshark on laittanut Warhammer 40 000: Darktiden kehityssuunnitelmat uuteen uskoon.

Ruotsalaisstudion suunnitelmissa oli alun perin tuoda jo lähiaikoina Warhammer 40 000: Darktideen uutta sisältöä sekä julkaista peli Xbox Series X/S -konsoleille. Nyt studio kertoo kuitenkin joutuneensa priorisoimaan pelin kehitystarpeita pelaajien palautteiden perusteella.

Toimitusjohtaja Martin Wahlund kertoi uusista suunnitelmista studion julkaisemassa tiedotteessa. Päivitetyn suunnitelman mukaan Fatshark keskittyy tulevien kuukausien ajan Warhammer 40 000: Darktiden kehittämiseen pelaajilta saadun palautteen perusteella. Wahlundin mukaan marraskuussa pc:lle  julkaistu peli ei ole vastannut pelaajien odotuksia, mikä ei sopinut studion pirtaan.

- Tulevien kuukausien ajan keskitymme pelkästään vastaamaan teiltä saatuun palautteeseen, Wahlund kertoi pelaajille suunnatussa viestissä.

- Keskitymme erityisesti pelin rakentelumekanismien ja palkitsevamman etenemisen kehittämiseen ja jatkamme työtä pelin vakauden ja suorituskyvyn optimoimiseksi.

Kehitysprioriteettien muutosten vuoksi pelin kausittaisen sisällön julkaisu ja Xbox Series X/S -version julkaisu on jouduttu siirtämään pidemmälle tulevaisuuteen. Studio laittaa myös jäihin tulevien maksullisten kosmeettisten esineiden julkaisemisen. Wahlund ei kerro viestissä, kuinka kauas tulevaisuuteen julkaisut siirtyvät, mutta kyseessä vaikuttaisi olevan ainakin useamman kuukauden viivästyminen.

Lähde: Fatshark

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Jos peli olisi julkaistu early access muodossa niin palaute ja arviot olisivat paljon suopeampia.
Valitettavasti päättivät julkaista pelin ilman luvattuja ominaisuuksia ja ylihintaisen skinikaupan kanssa, jota meinasivat päivittää jatkuvalla syötöllä.