Suosittu Warhammer 40 000 -miniatyyripeli on aikaisemmin laajentanut jo niin videopelien kuin elokuvienkin puolelle, ja nyt siitä on tulossa myös tv-sarja. Games Workshop ja Big Light Productions ovat yhteistyössä ryhtyneet tekemään Warhammer 40 000 -tarinaa nimeltään Eisenhorn, joka pohjautuu samannimisiin Dan Abnettin, romaaneihin. Abnett käsikirjoitti myös vuonna 2010 julkaistun Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie -elokuvan.

Sarjasta vastaa Amazonin The Man in the High Castlesta tuttu Frank Spotnitz, joka on nimitetty vastaavaksi tuottajaksi yhdessä Big Light Productionsin taiteellisen johtajan, Emily Fellerin, kanssa.

– Olemme ilahtuneita, kun pääsemme yhteistyössä Games Workshopin kanssa tekemään tästä rakastetusta maailmasta tv-sarjan, kommentoi Spotnitz.

– Televisiossa ei ole mitään sen kaltaista, ja olemme innokkaina käyttämässä omaa kokemustamme mielikuvituksellisten, monimutkaisten ja kiinnostavien maailmojen luonnissa, kun tuomme tämän uskomattoman saagan tv-ruuduille.

Scifiä, fantasiaa ja rikostarinoita yhdistelevä Eisenhorn kertoo inkivisiittori Gregor Eisenhornista ja tämän ryhmästä, joka taistelee omaa pienimuotoisempaa, mutta sitäkin tärkeämpää sotaansa suurten taistelukenttien varjossa. Jos Eisenhorn tiimeineen ei onnistu tehtävässään, niin ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

Lähde: Hollywood Reporter

Lisää luettavaa