Warhammer 40,000 -aiheinen MOBA oli vain ajan kysymys – ja tässä se nyt on

Verkkopohjaiset areenamätkintäpelti eivät tosiaan lopu kesken. Nyt tuloaan tekee Warhammer 40,000 -aiheinen Dark Nexus Arena.

1.3.2015 04:19

Warhammer-pelejä tuntuu ilmestyvän nykyään kuin niitä kuuluisia sieniä sateella, joten tietysti nyt myös uusi sotavasara-aiheinen MOBA-peli on kehitteillä. Peli kantaa nimeä Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena ja sitä kehittää kanadalainen Whitebox Interactive.

Ensimmäisten tietojen perusteella Whiteboxin oma verkkopohjainen areenatoimintapeli ei ole jäämässä täysin persoonattomaksi ilmestykseksi. Aivan suoraa Dota– tai League of Legends -kopiota Dark Arenasta ei ole nimittäin välttämättä tulossa, sillä kehittäjät korostavat ottaneensa peliin mukaan myös elementtejä Robotronin tapaisista kahden tatin varassa toimivista räiskintäpeleistä.

Tapahtumiltaan Dark Nexus Arena sijoittuu Commorragh-kaupungin syövereihin, jossa taistelemaan päästään aluksi niin avaruusmariineilla, örkeillä kuin myös tau-väellä. Itse toiminta on jaettu tapahtumaan neljän hengen tiimien välisinä yhteenottoina, joissa pelaajien päämäräänä on kerätä vihollistensa sieluja.

Varhaisversio Dark Nexus Arenasta on määrä julkaista tulevana kesänä. Virallista julkaisua Whitebox suunnittelee vuorostaan ensi vuodelle.

Lähde: Rock Paper Shogun

Lisää luettavaa