Warhammer 40,000 -aiheinen MOBA oli vain ajan kysymys – ja tässä se nyt on / Uutiset / pelaaja.fi

Warhammer 40,000 -aiheinen MOBA oli vain ajan kysymys – ja tässä se nyt on

1.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Warhammer-pelejä tuntuu ilmestyvän nykyään kuin niitä kuuluisia sieniä sateella, joten tietysti nyt myös uusi sotavasara-aiheinen MOBA-peli on kehitteillä. Peli kantaa nimeä Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena ja sitä kehittää kanadalainen Whitebox Interactive.

Ensimmäisten tietojen perusteella Whiteboxin oma verkkopohjainen areenatoimintapeli ei ole jäämässä täysin persoonattomaksi ilmestykseksi. Aivan suoraa Dota- tai League of Legends -kopiota Dark Arenasta ei ole nimittäin välttämättä tulossa, sillä kehittäjät korostavat ottaneensa peliin mukaan myös elementtejä Robotronin tapaisista kahden tatin varassa toimivista räiskintäpeleistä.

Tapahtumiltaan Dark Nexus Arena sijoittuu Commorragh-kaupungin syövereihin, jossa taistelemaan päästään aluksi niin avaruusmariineilla, örkeillä kuin myös tau-väellä. Itse toiminta on jaettu tapahtumaan neljän hengen tiimien välisinä yhteenottoina, joissa pelaajien päämäräänä on kerätä vihollistensa sieluja.

Varhaisversio Dark Nexus Arenasta on määrä julkaista tulevana kesänä. Virallista julkaisua Whitebox suunnittelee vuorostaan ensi vuodelle.

Lähde: Rock Paper Shogun

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Näitähän maailma kaipaa lisää, ei resursseja tietenkään kannata haaskata johonkin omaperäisempään, kun voi tuottaa sitä, mikä tuottaa muuallakin rahaa. Kaikki uudet yrittäjät väittävät pelin erottuvan muista MOBA-peleistä, mutta kuinka moni on oikeasti erottunut?

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

JNyknn, olen miettinyt usein samaa ja käytän nyt tässä lähtökohtana Dota 1sta josta on polveutunut LoL ja Dota 2. Hyväksyttäköön että nämä menee vielä samalla linjauksella (pikku nyanssi eroina.) Sitten on heroes of newerth joka on myös samaa kaavaa mutta se oli sentään vielä suht ajoissa pelinsä kanssa.

Sitten on tullut Strife, Infinite crisis, Dawngate (joka onneksi tajuttiin peruuttaa.)
Olen näitä kaikkia pelejä pelannut, jokainen tuntuu ihan hyvältä mutta dota ja lol voittaa lähinnä sen takia koska ne olivat ennen näitä muita. Jälkeenpäin olen niistä "eläköitynyt" ja siirtynyt muihin kuten Smiteen ja Heroes of the Storms:iin. Smitessä tuo mukavan tuulahduksen kolmannen persoonan pelikulma ja että peli tulee myös konsoleille.

Heroes of the Stormissa taas pidän ajatuksesta että last hittaamista ei ole yhtään, ei ole itemeitä mitä ostaa, koko joukkue jakaa saman levelin. Ei ole siis tilannetta jolla voit pyöritellä koko joukkuetta yksin, aina on mentävä tiimissä ja pelata objectivea versus. että grindataan rahaa last hittaamisella ja gearataan aina loppupeliä kohti.

Edit: Niin ja vielä itse uutisaiheen peliin. Warhammerin universumi on kiinnostava mutta moba tarjonta on niin runsas että aika kovat kortit saavat vetästä että metagame on reippaasti erilainen jotta se saisi minut pariinsa

Nostoja