Warhammer-räiskintä Space Hulk: Deathwing elää edelleen – pelikuvaa vihdoin julki

Space Hulk: Deathwingista ei ole aikoihin nähty ja kuultu mitään konkreettista, mutta nyt siitä on saatu tarjolle ihan pelikuvalla kyllästetty esittelytraileri.

29.4.2016 14:32

Syyskuussa 2013 alunperin paljastettu räiskintäpeli Space Hulk: Deathwing ei ole vielä kuollut. Pitkän hiljaiselon jälkeen pelin julkaisija Focus Home Interactive on julkaissut Deathwingista tänään perjantaina uuden trailerin, joka vihdoin tarjoaa silkan fiilistelyn sijaan ihan kunnolla pelikuvaakin uutukaisesta nähtäväksi.

Uuden videon välityksellä Focus Home haluaa erityisesti tuoda esiin Deathwingin perusteita. Esittelyn saavatkin niin pelin raskas yhteistyövetoinen toiminta, johon tuodaan taktisia elementtejä esimerkiksi pelaajien vaurioituvan haarniskan muodossa. Tutkiskelu on myös tärkeä osa Deathwing-kokemusta yksinomaan jo siksi, että pelaajien on opittava hyödyntämään ympäristöjä edukseen niin, etteivät nälkäiset genestealerit pääse yllättäen liian suurina laumoina painamaan päälle.

Space Hulk: Deathwingia on kehittänyt ranskalaisfirma Streum On Studio, jonka tarkoituksena olisi saada peli ulos vielä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle täksi vuodeksi. Aiemmin kehittäjä on tullut parhaiten tutuksi roolipeliräiskintä E.Y.E: Divine Cybermancysta.

Lisää luettavaa