Fantasiamaailmojen samoajat ja vihulaisten teurastajat saavat pian lisää pelattavaa, kun Warhammer: Vermintide 2 -pelin Xbox One -käännös ilmestyy 11. heinäkuuta. Kyseessä on moninpeli, joka sekoittelee ensimmäisen persoonan lähitaistelua ja pelaajien välistä yhteistyötä.

Ruotsalaisen Fatshark -pelistudion kehittämä Vermintide 2 ilmestyi alunperin vuoden alussa PC:lle, ja se on kerännyt enimmäkseen myönteisiä arvioita. 

Käännökseen on luvattu ehostetun ulkoasun ja 4K-kuvanlaadun kaltaisia ominaisuuksia. Yksi lisäominaisuuksista liittyy striimaamiseen: pelaajien lisäksi myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa pelin tapahtumiin. Pelistä julkaistaan myös Premium Edition -versio, joka sisältää lisäominaisuuksia kuten erilaisia hahmokuvakehyksiä. 

Eurogamerin uutisoinnissa annetaan toivoa myös heille, joissa uutinen Xbox-käännöksestä herättää konsolikateutta, sillä Fatsharkin edustaja kertoo Vermintide 2:n ilmestyvän myöhemmin myös PlayStation 4 -konsolille. Julkaisupäivämäärä ei ole vielä tiedossa, ja tekijät keskittyvätkin laadun takaamiseksi versioon kerrallaan.

Synkeään fantasiamaailmaan sijoittuvassa teoksessa voi valita hahmokseen jonkun viidestä eri sankarista, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa ja kykypuunsa. Pelissä taistellaan epätoivoisesti vihollislaumoja vastaan, ja pääpaino on pelaajien yhteistoiminnassa. Teoksen PC-versio sai Pelaajan arvostelussa erinomaisen 9/10 arvosanan

Lähteet: Eurogamer, Vermintiden verkkosivut

Lisää luettavaa