Warhammer-videopelikehittäjä lopettaa uusien pelien luomisen talousjaman alla

Taktikointivetoisilla Warhammer-peleillään monille tutuksi tullut Rodeo Games on joutunut seisauttamaan kokonaan uusien pelien kehittämisen.

21.2.2016 17:15

Warhammer Quest– ja Wargammer 40,000: Deathwatch -taktikointipelit luonut brittikehittäjä Rodeo Games on ajautunut nihkeään taloustilanteeseen. Studio on ilmoittanut, että se on vähentänyt Deathwatchin marraskuisen debyytin jälkeen henkilöstöstään ja että se lopettaa nyt samalla uusien pelien kehittämisen ainakin joksikin aikaa.

– Siitäkin huolimatta, että Deathwatch oli paras koskaan tekemämme peli sekä parhaiten Metacriticissa menestynyt tuotteemme, ovat markkinoilla tapahtuneet muutokset tarkoittaneet sitä, ettemme voi jatkaa kehitystöitä suunnittelemallamme tavalla, Rodeon tiedotteessa kerrotaan.

Parhaillaan studiossa keskitytäänkin tekemään töitä jo sen olemassaolevien nimikkeiden parissa. Jo ennalta iOS:llä ja Windows-koneilla nähty Deathwatch on esimerkiksi tekemässä parhaillaan tuloaan uusille alustoille, joista yhden Rodeo on paljastamassa lähiaikoina. Pyrkimyksenä studiolla olisi kuitenkin vielä löytää tie, joka sallisi sen palaamaan myös uusien pelien kehityksen pariin.

Lähde: Gamesindustry

Lisää luettavaa