Warner Bros. asettaa Batman-lisäsisällön ikävien bugien edelle

Batman: Arkham Originsissa piisaa raporttien mukaan edelleen erinäisiä bugeja, joista osa saattaa jopa estää pelissä etenemisen. Warner Brosilla halutaan kuitenkin keskittyä nyt lisäsisältöön.

9.2.2014 21:42

Batman: Arkham Originsissa nihkeiden bugien kohteeksi joutuneet pelaajat eivät tule välttämättä pääsemään ongelmistaan koskaan eroon. Pelin kotisivuilla Arkham-sarjan yhteisövastaava Mercury on tiedottanut päivitysten perään kysyneille pelaajille, että Warner Brosilla ei ole tällä hetkellä suunnitelmia julkaista peliinsä uusia päivityksiä.

Parhaillaan kehittäjä Warner Bros. Games Montrealilla keskitytäänkin täysin uuden lisäsisällön kehitykseen. Mercuryn mukaan uuden päivityksen saapuminen ei ole kuitenkaan toki täysin pois kysymyksestä. Hän lupaakin, että mikäli korjauksia vielä joskus saatetaan tehdä, kohdistetaan ne pelissä oleviin etenemisen pysäyttäviin ongelmiin.

Tähän mennessä Arkham Originsiin on julkaistu joukko lisäasusteita sekä myös muutamia haastetehtäviä pelaajien iloksi. Seuraavaksi luvassa pitäisi olla varsinaista tarinasisältöä, joka kuuluu vielä osaksi pelin omaa kausikorttia.

Lähde: Arkham Origins Forum, NeoGAF

Lisää luettavaa