Wasteland 2 päivittyy Game of the Year -versioon maksutta / Uutiset / pelaaja.fi

Wasteland 2 päivittyy Game of the Year -versioon maksutta

8.05.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Pc-pelaajat eivät jää paitsi Wasteland 2:n PS4:lle ja Xbox Onelle julkaistavasta Game of the Year -versiosta, kehittäjä InXile kertoo.

InXile on paljastanut Wasteland 2:n Kickstarter-tukijoiden ja myöhemmin pelin ostaneiden saavan Wasteland 2: Game of the Year Editionin ilmaisena päivityksenä. Wasteland 2:n Unity 5 -alustaan päivitetty versio parantaa pelin tekstuureja, hahmomalleja ja valaistusta, mutta mukana on myös joukko pelillisiä uudistuksia. Uudistetussa versiossa pelaajat pystyvät muokkaamaan hahmojaan aiempaa monipuolisemmin sekä tähtäämään yksittäisiä ruumiinosia. Myös Wasteland 2:n vaikeustasoa ja varustusta viilataan vuoden peli -päivitykseen.

Wasteland 2: Game of the Year Editionin julkaisuaikataulua ei toistaiseksi ole vahvistettu pc:lle tai konsoleille.

Lähde: Gameinformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsupaastainen kuva
Norsupaastainen

Näin sen pitäisi mennäkkin.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Toivottavasti kesän aikana tuo GOTY versio ilmestyisi, Fallout 2:n jälkeen oli tämä tarkoitus pelailla, mutta nyt jään tosiaan odottamaan, että tämä paranneltu versio julkaistaan.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Itselleni helposti vuoden 2014 parhaita pelejä. Hieno nähdä, että peli tulee nyt myös konsoleille. Peli on kieltämättä aika karu ulkonäöltään, mutta ei mielestäni tämän tyyppisessä pelissä kyllä haitannut. En kyllä pistä vastaankaan, että ulkonäkö paranee. Mielenkiintoista nähdä millä tavalla uudet ominaisuudet muuttaa pelikokemusta.

Peli kestää hyvin useitakin läpipeluukertoja, koska kokemus on erilainen tehtyjen valintojen perusteella. Keskimäärin läpipeluu vienyt ilmeisesti sen 50 tuntia. Vaikeimmalla vaikeustasolla taatusti enemmän, koska kuolema korjaa äärimmäisen helposti.

Tämäkin peli on Kickstarterin ja Early Accessin läpikäynyt. Tämä peli on jälleen yksi hyvä osoitus niiden toimivuudesta ja tarpeellisuudesta.

Nostoja