Ubisoft on tuomassa kokonaisen joukon uusia sen peleihin perustuvia animaatiosarjoja maailmaan. The Hollywood Reporter -sivusto raportoi, että pidempään jatkuneen Rabbids Invasion -ohjelman siivellä oman televisiokäsittelynsä ovat saamassa vielä ainakin Rayman, mobiilipeli Hungry Shark Squad, Watch Dogs ja Far Cry 3: Blood Dragon.

Raymanista ja Hungry Shark Squadista tavoitellaan odotetusti enemmän koko perheelle sopivia animaatio-ohjelmia, mutta myöskään Watch Dogs– ja Blood Dragon -sarjoista ei ole määrä tehdä silkkaa aikuisten hupia.

Watch Dogs -sarja on ennen kaikkea esiteineille suunnattu kybermysteeriseikkailu, jossa teini-ikäinen superhakkeri ratkoo rikoksia koulunkäynnin ohella. Far Cry -sivupelin innoittama sarja on vuorostaan suunnattu nuorille aikuisille ja se kantaa itse asiassa jo nimeä Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe. Ohjelmaa on mukana tuottamassa Netflixin Castlevaniaa tekemässä ollut Adi Shankar, ja siltä voidaan odottaa myös runsaita viittauksia muihin Ubisoft-nimikkeisiin.

Jonkinlaisen toistaiseksi nimeämätön animoitu sketsiohjelma videopelikulttuurista on yhtälailla valmisteilla Ubisoftilla. Aikomuksena ranskalaisyhtiöllä ei ole myöskään höllätä kaasua kaiken tämän jälkeen, vaan se on varta vasten perustanut omaan animaatiostudioonsa pienen tiimin ideoimaan lisää keinoja tuoda tuttuja pelisarjoja muihin medioihin.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa