Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ja Gods & Monsters myöhästyvät

Ubisoftkin lykkää pelejään heikoksi jääneen kuluvan tilivuoden myötä. Varsinkin Breakpoint on jäänyt pettymykseksi.

24.10.2019 17:09

Ubisoft on ilmoittanut lykkäävänsä niin Watch Dogs: Legionin, Rainbow Six Quarantinen kuin Gods & Monstersin julkaisua.

Uutta Watch Dogsia odoteltiin kauppoihin maaliskuussa, Gods & Monstersia helmikuussa ja Rainbow Six Quarantinea ensi vuoden ensimmäiselle neljännekselle. Tuoreessa tulosvaroituksessaan Ubisoft kuitenkin kertoo, että kaikki kolme peliä on siirretty yhtiön seuraavalle tilivuodelle ja että ne ilmestyvät joskus maaliskuun jälkeen, mutta ennen vuoden 2020 päätöstä. Ubisoft on kertonut optimoivansa pelit myös vielä seuraavan sukupolven konsoleita silmällä pitäen.

Lykkäysten taustalla on Ubisoftin päätös lisätä kunkin nimikkeen kehitysaikaa, jotta pelit voisivat tarjota optimaalisen kokemuksen pelaajille. Päätökseen ovat osin vaikuttaneet The Division 2:n ja erityisesti Ghost Recon Breakpointin kokema odotettua huonompi menestys, mikä on ajanut yhtiötä muovaamaan uusiksi myös sen tuotantoprosesseja.

Lykkäysten ja uusimpien pelien odotettua heikompien menestyksen myötä Ubisoft uskoo sen liiketuloksen jäävän nykyisellä maaliskuussa päättyvällä tilikaudella 20-50 miljoonaan euroon. Aiemmin se oli ennustanut 480 miljoonan tulosta. Ensi tilivuoden pitäisi sen sijaan vankistua myöhästyksillä.ja tuoda mukanaan 600 miljoonan liiketulosta.

Lähde: Ubisoft, Daniel Ahmad (Twitter)

Lisää luettavaa