Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ja Gods & Monsters myöhästyvät / Uutiset / pelaaja.fi

Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ja Gods & Monsters myöhästyvät

24.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Watch Dogs, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters, Ubisoft, Breakpoint,

Ubisoft on ilmoittanut lykkäävänsä niin Watch Dogs: Legionin, Rainbow Six Quarantinen kuin Gods & Monstersin julkaisua.

Uutta Watch Dogsia odoteltiin kauppoihin maaliskuussa, Gods & Monstersia helmikuussa ja Rainbow Six Quarantinea ensi vuoden ensimmäiselle neljännekselle. Tuoreessa tulosvaroituksessaan Ubisoft kuitenkin kertoo, että kaikki kolme peliä on siirretty yhtiön seuraavalle tilivuodelle ja että ne ilmestyvät joskus maaliskuun jälkeen, mutta ennen vuoden 2020 päätöstä. Ubisoft on kertonut optimoivansa pelit myös vielä seuraavan sukupolven konsoleita silmällä pitäen.

Lykkäysten taustalla on Ubisoftin päätös lisätä kunkin nimikkeen kehitysaikaa, jotta pelit voisivat tarjota optimaalisen kokemuksen pelaajille. Päätökseen ovat osin vaikuttaneet The Division 2:n ja erityisesti Ghost Recon Breakpointin kokema odotettua huonompi menestys, mikä on ajanut yhtiötä muovaamaan uusiksi myös sen tuotantoprosesseja.

Lykkäysten ja uusimpien pelien odotettua heikompien menestyksen myötä Ubisoft uskoo sen liiketuloksen jäävän nykyisellä maaliskuussa päättyvällä tilikaudella 20-50 miljoonaan euroon. Aiemmin se oli ennustanut 480 miljoonan tulosta. Ensi tilivuoden pitäisi sen sijaan vankistua myöhästyksillä.ja tuoda mukanaan 600 miljoonan liiketulosta.

Lähde: Ubisoft, Daniel Ahmad (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

Jos joku niin ubisoft kaipaakin tätä. Ehkä vielä enemmän bethesda, mutta sen nykyset pelit on jo itsessään semmosta kuraa, että siihen ei enää aikakaan auta.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Niin, mistä pelaajien tulisi löytää aika ja rahaa miljoonaan eri Live Service-peliin? Entä sitten kun heidän pitää luopua edellisestä Live Service-pelistään hypätäkseen Live Service jatko-osaan ja aloittaa alusta, luulivatko he että pelaajat eivät lopulta turhautuisi moiseen ajan haaskaukseen? Ehkä tämä tuo Ubisoftin maan tasalle, en pidätä hengitystäni asian suhteen, hehän sanoivat että tämä on vain next gen-konsoleiden vuoksi tehty viivästys, joten mikään tuskin tulee muuttumaan. Sääli, Ubisoft-peleillä on paljon hyvää potenttiaalia joka on aina haudattu mobiilipelien mikromaksujen ja turhauttavan NES-ajan roolipelin grindauksen alle.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

"Päätökseen ovat osin vaikuttaneet The Division 2:n ja erityisesti Ghost Recon Breakpointin kokema odotettua huonompi menestys"

Miksi Ubin tälläisistä tarvitsee murehtia, Tim Sweeneyhän korvaa maksavat asiakkaat? (:

Nostoja