Watch Dogs Legion valtaa Lontoon kadut maaliskuussa – pelikuva vahvisti jokaisen jalankulkijan pelattavaksi hahmoksi / Uutiset / pelaaja.fi

Watch Dogs Legion valtaa Lontoon kadut maaliskuussa – pelikuva vahvisti jokaisen jalankulkijan pelattavaksi hahmoksi

11.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Watch Dogs Legion valtaa Lontoon maaliskuussa – pelikuva vahvisti jokaisen jalankulkijan pelattavaksi hahmoksi

Kuten vuodot ja Ubisoft jo aiemmin vahvistivat, kolmas Watch Dogs -peli suuntaa Isoon-Britanniaan Watch Dogs Legion nimen alla. Maaliskuun 6. päivä 2020 ilmestyvä peli nähdään PlayStation 4:llä. Xbox Onella, pc:llä ja Google Stadialla.

Watch Dogs Legion vie avoimen maailman hakkeritoiminnan lähtiulevaisuuden Lontooseen, joka on täydellisessä rappiotilassa. Hajonnut hallitus, rikolliset, korruptoituneen sotilasjoukot ja sortava valvontayhteiskunta ovat ajaneet kansalaiset ahdinkoon, minkä myötä pelin keskeisenä ideana on koota oma vastarintansa katuja tallaavista hahmoista.

Käytännössä jokainen vastaantuleva hahmo on pelattavissa, ja jokaisella on omia erikoiskykyjään. Tässä pelisarjan hakkerointiin pohjautuva idea pääsee uudelle tasolle, kun yksityistietojen urkkiminen edesauttaa omat tarpeet täyttävän pelihahmon etsinnässä. Jokaisella hahmolla on kertoman mukaan oma päivittäisrytminsä, taustatarinansa ja kontaktinsa, jotka lopulta määrittävät soveltuuko hahmo parhaiten soluttautujaksi, hakkeriksi tai aktiivisemmaksi opetaattoriksi.

Omiin riveihin värvättyjä hahmoja voi vaihtaa lennosta, ja jokainen hahmo on täysin ääninäytelty tilanteessa kuin tilanteessa. Operaattorien hengissäpitäminen on myös varsin oleellista, sillä kuolleita hahmoja ei voi herättää takaisin eloon. Virallisen lehdistötiedotteen perusteella mukaan on saatu jonkinasteinen neljän hengen yhteistyömahdollisuuskin.

Watch Dogs Legionista julkaistaan neljä eri versioita, Standard Editionin, Gold Editionin, Ultimate Editionin ja Collector's Editionin. Ennakkotilaajat sen sijaan pääsevät käsiksi naamioita sekä ase- ja autoskinejä sisältävään Golden King Packiin.

Gold Edition pitää sisällään pelin perusversion, kausipassin ja ennakkopääsyn peliin kolme päivää ennen virallista julkaisua. Ultimate Edition lisää pakettiin ainutlaatuista pelisisältöä sekä neljän viikon VIP-aseman, jolla voi haalia nopeammin kokemusta hahmoilleen. Vain Ubisoft Storesta saatava Collector's Edition on sitäkin tuhdimpi, sillä mukaan saadaan vielä LED Ded Coronet -naamion replikaatio, sen pelin sisäisen digitaalinen versio sekä teräskotelo, tarroja ja juliste.

Voit katsastaa Watch Dogs Legionista nähdyn kuvamateriaalin ja erikoisversioiden esittelyt ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Hyppää niin monen npc:n kautta että lopulta hukkaa alkuperäisen ukkonsa.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Olipas huono tuo ubin presentaatio! Ja loppui kuin seinään.. Vai loppuiko?!? R6 celebmatsia.. Mitähhh?!

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus kokkobill

Olipas huono tuo ubin presentaatio! Ja loppui kuin seinään.. Vai loppuiko?!? R6 celebmatsia.. Mitähhh?!

Joo, oli kyllä ihme kakkaa. Heikoin lopetus millekään E3-konferenssille about ikinä. :P

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Ehkä mahtipontisimmat lupaukset ikinä. Saas nähdä kuinka paljon syvyyttä hahmpoista loppujenlopuksi löytyy.

Ite veikkaan että pari repliikkiä ja kappaleen pituinen esittelyteksti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvin ristiriitaiset fiilikset tästä. Hienon oloinen idea ja mukava että tehdään jotain uutta mutta toisaalta taas epäilyttää, että mitä tuo käytännössä tulee olemaan. Onko tuo vain laajennettu versio joidenkin pelien tavasta rajoittaa etenemistä jos ei ole oikea hahmo tai kyky hankittuna? Mitä merkitystä ilmeisesti sadoilla eri henkilöillä on ja minkälaisen suuremman tarinan niiden avulla saa tehtyä?

Mielenkiinnolla seuraan millaisen vastaanoton valmis peli saa. Eiköhän tämä kuitenkin jatka kakkosen linjalla ollen viihdyttävä teos ja tuskin kuitenkaan ykkösen tasolle laskeudutaan. Veikkaan että tämä tulee siis jossain vaiheessa pelattua.

Nostoja