Watch Dogs Legion valtaa Lontoon kadut maaliskuussa – pelikuva vahvisti jokaisen jalankulkijan pelattavaksi hahmoksi

Ubisoft esitteli ennakkoon vuotaneeen Watch Dogs Legionin juurtajaksain. Tältä se nyt näyttää!

11.6.2019 04:14

Kuten vuodot ja Ubisoft jo aiemmin vahvistivat, kolmas Watch Dogs -peli suuntaa Isoon-Britanniaan Watch Dogs Legion nimen alla. Maaliskuun 6. päivä 2020 ilmestyvä peli nähdään PlayStation 4:llä. Xbox Onella, pc:llä ja Google Stadialla.

Watch Dogs Legion vie avoimen maailman hakkeritoiminnan lähtiulevaisuuden Lontooseen, joka on täydellisessä rappiotilassa. Hajonnut hallitus, rikolliset, korruptoituneen sotilasjoukot ja sortava valvontayhteiskunta ovat ajaneet kansalaiset ahdinkoon, minkä myötä pelin keskeisenä ideana on koota oma vastarintansa katuja tallaavista hahmoista.

Käytännössä jokainen vastaantuleva hahmo on pelattavissa, ja jokaisella on omia erikoiskykyjään. Tässä pelisarjan hakkerointiin pohjautuva idea pääsee uudelle tasolle, kun yksityistietojen urkkiminen edesauttaa omat tarpeet täyttävän pelihahmon etsinnässä. Jokaisella hahmolla on kertoman mukaan oma päivittäisrytminsä, taustatarinansa ja kontaktinsa, jotka lopulta määrittävät soveltuuko hahmo parhaiten soluttautujaksi, hakkeriksi tai aktiivisemmaksi opetaattoriksi.

Omiin riveihin värvättyjä hahmoja voi vaihtaa lennosta, ja jokainen hahmo on täysin ääninäytelty tilanteessa kuin tilanteessa. Operaattorien hengissäpitäminen on myös varsin oleellista, sillä kuolleita hahmoja ei voi herättää takaisin eloon. Virallisen lehdistötiedotteen perusteella mukaan on saatu jonkinasteinen neljän hengen yhteistyömahdollisuuskin.

Watch Dogs Legionista julkaistaan neljä eri versioita, Standard Editionin, Gold Editionin, Ultimate Editionin ja Collector’s Editionin. Ennakkotilaajat sen sijaan pääsevät käsiksi naamioita sekä ase- ja autoskinejä sisältävään Golden King Packiin.

Gold Edition pitää sisällään pelin perusversion, kausipassin ja ennakkopääsyn peliin kolme päivää ennen virallista julkaisua. Ultimate Edition lisää pakettiin ainutlaatuista pelisisältöä sekä neljän viikon VIP-aseman, jolla voi haalia nopeammin kokemusta hahmoilleen. Vain Ubisoft Storesta saatava Collector’s Edition on sitäkin tuhdimpi, sillä mukaan saadaan vielä LED Ded Coronet -naamion replikaatio, sen pelin sisäisen digitaalinen versio sekä teräskotelo, tarroja ja juliste.

Voit katsastaa Watch Dogs Legionista nähdyn kuvamateriaalin ja erikoisversioiden esittelyt ohesta.

Lisää luettavaa