Watch Dogsin julkaisu paisui ennätykselliseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Watch Dogsin julkaisu paisui ennätykselliseksi

28.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Tiistaina koittanut Watch Dogsin julkaisu on noussut Ubisoftin historian suurimmaksi. Ranskalaisyhtiö on virallisessa blogissaan vahvistanut, ettei yhtäkään sen aiemmista peleistä ole myyty julkaisupäivänään niin montaa kappaletta kuin Watch Dogsia onnistuttiin nyt yhtenä päivänä kauppaamaan.

– On hienoa nähdä niin monien asiakkaiden nauttivan pelin pelaamisesta. Se osoittaa, että Watch Dogs on murtanut koodin, jolla saadaan aikaiseksi uusi menestyksekäs nimike ja perusteellinen uuden sukupolven kokemus, Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot tuulettaa.

Juhlavasta ilmoituksesta huolimatta Ubisoft ei ole ollut vielä valmis paljastamaan, kuinka paljon Watch Dogs on tarkalleen julkaisussaan myynyt. Menestyneellä julkaisulla on myös ollut varjopuolensa, sillä varsinkin Ubisoftin uPlay-palvelun köhiminen on aiheuttanut ongelmia pelaajille. Autentikointihäiriöiden johdosta pc:llä osa ei ole päässyt ostamaansa peliään välttämättä vielä edes kunnolla testaamaan.

Lähde: Ubi Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ghjkl kuva
ghjkl

Vielä näköjään riittää uunoja ostamaan ubisoftin hypepelejä PC:lle julkaisupäivänä, vaikka uplayn toimiminen kunnolla olisikin suurempi uutinen kuin jo perinteeksi muodostunut kyykkääminen. Day 1 crackia ei kopiosuojaus kuitenkaan estänyt.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Markkinoinpuhetta vaan sanon minä. Jos eivät tahdo paljastaa mitään lukuja niin selvästi odottavat, että luvut ovat oikeasti sellaisia, että niillä voi kehuskella.

Käyttäjän Manager kuva
Manager

Aika huono kun pelin sisällä pitää lukea pixel ihan kuin kukaan ei tietäis että pixeleitä on pelissä.

0-tähteä

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

"– On hienoa nähdä niin monien asiakkaiden nauttivan pelin pelaamisesta." Moni sen on ostanut, mutta kuinka moni siitä todella nauttii?

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Ei kyllä itsellä ainakaan tarvinnut pettyä peliin. Joitan pieniä vikoja, mutta eipä ne juuri haitaksi ole. Teema todella hyvä ja pelattavuuskin toimii. Voit edetä pelissä OIKEASTI hiippaillen ja taktikoiden tai sitten vain aseet laulaen. Tuo toimiva hiippailu ei ole oikein ikinä ennen toiminut hiekkalaatikkopeleissä, mutta Watch_Dogs onnistuu siinä mielestäni todella hyvin.

peelopuu, mitä hypeen ja kaikkeen hekutukseen ja kaupoissa liikkuvista ihmisistä jotain voi päätellä, niin kyllähän tämä peli on myynyt todella hyvin ja varmastikkin eniten Ubi tuotteista ekana päivänä.

"– On hienoa nähdä niin monien asiakkaiden nauttivan pelin pelaamisesta."
Mistä se Guillemot tietää, että peliä nautitaan pelatessa? Eihän myynnit kerro, että pelin pelaamisesta siltikään nautitaan. :)

Käyttäjän Alluboy kuva
Alluboy
Lainaus

"– On hienoa nähdä niin monien asiakkaiden nauttivan pelin pelaamisesta." Moni sen on ostanut, mutta kuinka moni siitä todella nauttii?

o/

Käyttäjän MiroTheGamer kuva
MiroTheGamer

On kyllä ollu viihdyttävä peli tähän mennessä.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Aivan saamarin hyvä peli on ollut ainakin ensimmäiset n.10 tuntia. Moninpelissä ollut aivan huikeita hetkiä niin takaa ajojen kuin kissa ja hiiri leikkien parissa. :) Ehdottomasti yksi kovimmista peleistä mitä tänä vuonna on tullut. Harmi vain että tämäkin peli jättää Wii U:n käytännössä rannalle (jos se nyt edes ilmestyy syksyllä niin kuin pitäisi), toki onhan se ymmärretävää ettei julkaisijat halua tuhlata resursseja turhan takia ja käyttävät paukkunsa ajan kohtaisiin alustoihin.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Itse veikkaan, että WiiU-versio jää loppujenlopuksi kokonaan julkaisematta.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä Lordo

Itse veikkaan, että WiiU-versio jää loppujenlopuksi kokonaan julkaisematta.

Itse veikkaan "myöhästynyttä" julkaisua resurssipuutteena tai ettei WiiU:lla ole tämmöisen pelin pelaajia. Olisi, jos peli olisi cellshadingilla tehty, ikäraja 7 ja pelissä voisi pelata moninpeliä samalla sohvalla.

Tai sitten syynä on Mario Kart, joka julkaistaan melkein samana päivänä ja senhän ostaa jokainen NintendoMarioboy ostaa.

Nostoja