We Happy Few pääsee täyteen karmivuuteensa ensi vuonna, tältä näyttää seuraava päivitys

We Happy Few on nyt päivätty. Samalla kehittäjä on vahvistanut pelin mittakaavan kasvaneen, jotta se voisi paremmin vastata pelaajien odotuksia.

17.8.2017 22:20

Tavanomaista psykedeelisempi selviytymispeli We Happy Few on saanut virallisen julkaisupäivän. Early access -vaihetta parhaillaan pc:llä ja Xbox Onella elävän pelin on määrä valmistua 13. huhtikuuta, jolloin se saadaan myyntiin myös PlayStation 4:lle.

Valmistuessaan We Happy Few ilmestyy myyntiin digitaalisen version lisäksi fyysisesti Gearboxin tuella. Pelistä muotoutuu samalla täysihintainen noin 60-70 euron tuote, mitä kehittäjä Compulsion Games on perustellut We Happy Few’n kehityksessä tapahtuneella mittakaavan muutoksella. Early access -julkaisun tienoilla kehittäjät kun kokivat, että pelistä viime vuoden E3-messuilla esitelty alkuintro asetti sille standardit, joita alkuperäinen suunnitelma ei ollut täyttämässä.

– Tämän tehdäksemme haimme lisärahoitusta E3:ssa esitettyyn innostukseen perustuen ja kasvatimme tiimimme luodaksemme pelin, jonka halusitte. Olemme nyt fantastinen 40 hengen tiimi, kun vuosi sitten meitä oli noin kymmenen. Peli, jonka olemme toimittamassa huhtikuussa, on sisällöltään noin 2,5 kertaa sen kokoinen kuin Life in Technicolour -päivitys (joka julkaistiin juuri), ja olemme varmoja, että tulemme saavuttamaan laadulle ja koolle asettamattanne odotukset, Compulsion Gamesin tuoreimmassa blogikirjoituksessa kerrotaan.

Julkaisun jälkeen We Happy Few’ta on kaavailtu julkaistavaksi myös lisäsisältöä kolmen laajennuksen muodossa. Tätä varten peliin tullaan myymään kausikorttia, jonka pelin Kickstarter-tukijat tulevat saamaan ilmaiseksi.

Videovilauksen We Happy Few’n uuteen Life in Technicolor -päivitykseen voi ottaa ohesta yhdessä uuden trailerin kanssa. Life in Technicolorin on kerrottu olevan viimeinen suuri päivitys ennen pelin virallista julkaisua.

Lisää luettavaa