We Were Here Forever on puhtaasti uudelle sukupolvelle kehitetty yhteistyöseikkailu / Uutiset / pelaaja.fi

We Were Here Forever on puhtaasti uudelle sukupolvelle kehitetty yhteistyöseikkailu

10.03.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
We were here forever

Total Mayhem Gamesin We Were Here -pelisarjan neljäs seikkailu julkistettiin trailerin kera. 

We Were Here Forever on ensimmäinen We Were Here -sarjan peli, joka on kehitetty puhtaasti uuden sukupolven laitteistolle. Siitä, mitä tämä käytännössä tulee pelikokemuksen kannalta merkitsemään, ei ole vielä yksityiskohtia saatavilla. Kehittäjä tyytyy tässä vaiheessa vain paljastamaan nimikkeen olevan todellinen seuraavan sukupolven kokemus niin käyttöliittymän kuin pelaamisenkin suhteen.

We Were Here Foreveria kuvataan myös sarjan suurimmaksi peliksi. Se on tuttuun tapaan kahden pelaajan yhteistyöseikkailu, jossa tutustutaan salaperäiseen linnaan keskellä Antarktista. Neljännelle osalle lupaillaan entistä kiehtovampaa tarinankerrontaa ja upouusia pulmia, jotka pelaajien on ratkottava yhdessä radiopuhelinten avustuksella. 

Total Mayhem Gamesin toimitusjohtaja Lucia de Visserin mukaan uusi nimike on iso askel ylöspäin pelisarjassa. Sen kerrotaan tarjoavan tutkittavaksi mukaansatempaavamman, synkemmän ja eloisamman Castle Rockin.

We Were Here Forever on tarkoitus julkaista vuoden 2021 lopulla PlayStation 5:llä, Xbox Seriesillä ja pc:llä Steamin kautta.

Lähde: Games Press

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hege kuva
Hege

Laittaisivat tunnusmusiikiksi Nightwish:n Alpenglow:n 😁

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tästä taisi yksi osa tulla PS Plussaan tms? Pitäisikin laittaa testiin sillä toiveella että joku kaveri tämän myös nappasi kokoelmiin.

Tai sitten pitää mennä yrittämään jauhaa englantia jonkun randomin kanssa. Elämys kai se olisi sekin.

Nostoja