Wii-keilailu teki täyskaadon vanhainkodissa / Uutiset / pelaaja.fi

Wii-keilailu teki täyskaadon vanhainkodissa

21.02.2007 // Kirjoittanut: LassiK
20

Wiin Sports-kokoelman keilailupeli on tehnyt täyskaadon vanhainkodissa Yhdysvaltain Illinoisissa. Viime sunnuntaina pelattiin vanhainkodin ensimmäinen virallinen keilailuturnaus, jonka yksi talon asukkaista järjesti. Osallistujia oli yli kaksikymmentä.

"Keilailu ja golf ovat vanhainkodin suosikkilajeja", sanoo turnauksen järjestänyt 72-vuotias Flora Dierbach vanhainkotia pyörittävän Ericksonin tiedotuslehdessä.

Vanhainkodin keski-ikä on 77 vuotta.

"Tämä on aika realistista. Palloon voi jopa laittaa kierrettä", kommentoi keilailua harrastanut 76-vuotias Don Hahn Chicago Tribune -lehden haastattelussa. "Pelasin joskus aikanaan Pac-Mania, mutta tämän pelin ääressä liikutaan ja tehdään asioita oikeasti. Ainakaan tässä ei saa jännetuppitulehdusta."

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Iso plussa nipalle, kun ovat löytäneet ihan täysin uuden kohderyhmän!

Käyttäjän mobb kuva
mobb

Kuten huomaamme konsolipelit eivät ole enää pelkästään nuorien aikuisten juttu. Hienoa että Nintendo on katsonut avarammin kuluttajien suuntaan ja tehnyt laitteen, joka sopii ihan jokaiselle iästä riippumatta. Todellakin isoa kättä Nintendolle.

Käyttäjän GandalfTheBlack kuva
GandalfTheBlack

Mahtavaa. Pelejä vaan kaikille ja kaiken ikäisille. Kunpa Suomessakin osattaisiin olla yhtä ennakkoluulottomia edes muutamassa vanhainkodissa.

Olin itse aikanaan hetken verran vanhainkodissa töissä ja täytyy kyllä sanoa että siellä on virikkeet melko vähissä. Mielummin sitä papparaisetkin varmaan pistäisivät keilamatsit käyntiin Hilmojen ja Marttojen kanssa kuin kököttäisivät huoneessaan keinutuolissa. Ja kun keilauksesta hohto loppuu niin ei kun Excite Truckia koneeseen.

Käyttäjän ProBale kuva
ProBale

Aivan loistavaa! Hyvä Nintendo! Wii ftw, vaikken omistakkaan.. vielä!

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Pappani varmasti myös onnistuisi huitomaan Wiillä, jos semmoisen näkisi. Hyvä, että Nintendo saa vanhuksetkin liikkeelle.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Jees, tähänhän Nintendo pyrkikin. On ilo huomata, että saamme pelaajien joukkoon vanhempaakin väkeä. Täytyypä vinkata omalle mummille Wiin ostoa. ;)

Käyttäjän Templar kuva
Templar

Way to go! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

\m/ Wii for the Win \m/

Käyttäjän slaverstrike kuva
slaverstrike

Tämä uutinen sai minut hymyilemään tosi leveästi. Juuri nyt olen erittäin iloinen.

Käyttäjän ruler kuva
ruler

Jep, hyvän tuulen uutinen. Papukaijamerkki toimittajalle !