Wii-kuolema aiheutti kymmenet potkut ja muuta / Uutiset / pelaaja.fi

Wii-kuolema aiheutti kymmenet potkut ja muuta

17.01.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
15

Uutisoimme kaksi päivää sitten kalifornialaisen radioaseman järjestämästä Wii-kilpailusta, joka johti lopulta Jennifer Strangen kuolemaan. Nyt KDND 107.9 on antanut potkut viidelle kilpailun järjestäneelle aamutiimin jäsenelle sekä viidelle muulle työntekijälle.

Ohjelman juontaja vitsaili kilpailun alussa, että monet ovat kuolleet liialliseen vedenjuontiin. Pian radioasema sai puhelinsoiton kuuntelijalta, joka varoitti vesimyrkytyksen vaarallisuudesta. Juontaja vastasi, että asemalla ollaan ennakoitu kilpailun vaarallisuus. Toinen isäntä kertoi puolestaan, että kilpailijat ovat allekirjoittaneet sopimukset, joiden mukaan radioasema ei jää vastuuseen seurauksista.

Kilpailun loppupuolella Strange alkoi valitella rajua pääkipuaan. Juontaja sanoi vain, että kipu johtaisi pahimmillaan oksentamiseen. Kilpailun järjestäjiä kohtaan on vaadittu syytteitä, mutta paikalliset sheriffit eivät näe niihin riittäviä perusteita.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei voi kuin ihmetellä mitä ne idiootit ajattelivat kun kehittivät tuollaisen kilpailun.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vedenjuontikilpailu tuntuu kenen tahansa asiaan perehtymättömän korvissa viattomalta, mutta epämielyttävältä kilpailulta. Varsinkin kilpailijoiden allekirjoitettua sopimuksen, joka vapauttaa vastuun radioasemalta. Syyttäköön kuollut kilpailja itseään, jos näemmä ei osannut mennä kohtuudella.

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Mahtaa muuten olla juontajilla nyt huono omatunto ja voin vain kuvitella miltä lapsista tuntuu, kun äiti mennyt heidän takiaan kyseiseen kilpailuun. Typerä kilpailu ja typerät kilpailijat. Niinkuin joku jo mainitsikin, voi veden juominen todella kuulostaa viattomalta. Jos totta puhutaan, niin itse en ole ikinä edes tarkemmin ajatellut sen haittapuolia. Kaikinpuolin todella harmittava tapaus.

Käyttäjän Simon Elo kuva
Simon Elo

"Kilpailun järjestäjiä kohtaan on vaadittu syytteitä, mutta paikalliset sheriffit eivät näe niihin riittäviä perusteita."

Ainakin näin maallikon maalaisjärjellä ajateltuna tuossa olisi juontajien kommenteista ja saadusta tiedosta päätellen muutamankin syytteen paikka. Uskomattoman typerää touhua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Surullinen tapaus, en tosin laittaisi uutisen nimeksi Wii-kuolema.
En taida pelata vesipokeria enää koskaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Vedenjuontikilpailu tuntuu kenen tahansa asiaan perehtymättömän korvissa viattomalta, mutta epämielyttävältä kilpailulta. Varsinkin kilpailijoiden allekirjoitettua sopimuksen, joka vapauttaa vastuun radioasemalta. Syyttäköön kuollut kilpailja itseään, jos näemmä ei osannut mennä kohtuudella."

En ole kyllä perehtynyt asiaan millään tavalla, mutta tuo on melkeimpä jo perustietoa, että liiallinen vedenjuonti voi johtaa kuolemaan/sairaalaan. Itse ainakin olen ollut tästä tietoinen vuosia.

Otsikon "Wii-kuoleman" voisi tosiaan vaihtaa "Vesimyrkytyskuolemaksi".

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Yleensä kisan järjestäjä kantaa vastuun seurauksista, mutta näillä kilpailijoilla taitaa olla kyllä jotain päässä kun allekirjoittivat sopimuksen jossa kisan järjestäjä ei ole vastuullinen.. Lukekaa hyvät ihmiset se allekirjoitettava paperi ennen kuin ryhdytte kisaamaan!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä ylemmän kanssa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihmetellään mitä vikaa järjestäjillä, kun moisen kilpailun järjestää. Mutta ei voi kilpailijat itsekään paeta vastuutaan.. kyllä aikuisen täysjärkisen ihmisen pitäisi itsekin ymmärtää mihin lähteä mukaan ja mihin ei!!!! Vanha sananlasku "turha sitten enää rykiä, kun on jo paskat housussa" pätee taas tässäkin tapauksessa!!!

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

No kuka nyt olisi arvannut että olisi kuollut veden juontiin? Ei se nyt tee ihmisistä niin tyhmiä jos osallistuu tuohon kisaan, äiti halusi vaan ilahduttaa lapsiaan. Muuten kyllä erittäin traaginen tapaus.

Nostoja