Wii-ohjain tuhosi television / Uutiset / pelaaja.fi

Wii-ohjain tuhosi television

21.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
35

Kotaku on raportoinut ensimmäisestä tapauksesta, jossa Wiin kaukosäädin on rikkonut television. Pelaaja heitti ohjaimensa vahingossa ruutua päin, koska hän ei muistanut pitää ohjaimen turvasilmukkaa kiinni pelatessaan. Televisio särkyi kesken intensiivisen Wii Sports -session.

Uutinen ei ole sinänsä yllättävä, mutta ainakin allekirjoittanut ymmärtää nyt paremmin, miksi valvojat pitivät turvasilmukoiden käytöstä niin hyvää huolta esimerkiksi DigiExpossa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse luin Something awful foorumeilta ko. jutun ja siinä hän sanoi, että "turvahihna" oli ollut kiinni, mutta se katkesi ja lensi televisioon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Itse luin Something awful foorumeilta ko. jutun ja siinä hän sanoi, että ”turvahihna” oli ollut kiinni, mutta se katkesi ja lensi televisioon." Sama teksti tuli luettua, varmaan eri tapaus. Eivätkös IGN:n poijjaat heittäneet ohjaimeen seinään :D Jah, ei ne siellä expossa ainakaan minulle tai kaverille mitään hihnoja tyrkänneet o.O

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Siinä on kyllä pitänyt löytyä todella paljon poweria, jos noin kevyellä esineellä on saanut telkkarin rikki. En tiedä, ovatko telkkarit "räjähdysherkempiä", kun ne ovat päällä, mutta ainakin sammutettuina niiden ruudut ovat terästä. Eihän tuossa tietty mainita sitä, miten telkkari on hajonnut, mutta telkkareita kesätyökseni hajoittavana henkilönä voin sanoa, että jos parin metrin pudotus asfalttiin ei riko telkkarin ruutua, niin ei sitten kyllä lentävä wiimotekaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyseessä oli ollut 60 tuumainen projektio telkku tjs.
Kuvaputkitelkun lasihan kestää vaikka mitä(tosiaan metreistä tiputtamista)

http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=2183346

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tainnut henkil poralla heittää päin, heh :D
Tai sitten se vaan on niin voimakas sälli että saa muovin lentämään noin kovaa :D

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Mitä ihmeen journalismia tämä nyt on olevinaan? Yrittääkö Saarinen väittää tosissaan, että kuvan tv on Wiimoten räjäyttämä? Ja missä on lähdelinkki?

Ja niin kauan kunnes toisin todistetaan, uskon kyseessä olevan aiemmissa kommenteissa mainitun, Somethin Awfulin foorumeilla kerrotun tapauksen, jossa rannehihna oli käytössä - tasan päinvastoin kuin Pelaaja uutisoi.

Nyt viimein jo vähän ryhtiä siihen Pelaajan uutistoimittajien löysäilyyn, josta on tullut lukijoilta pyyhkeitä jo pitkään!

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

mietin samaa asiaa,että jos telkkari on noin päreinä yhdestä muovikapulasta,niin aika voimalla on pitänyt heittää.

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

Kuvassa oleva tv ei liity tapahtuneeseen millään tavalla. Uutisen lähde ei ollut Something Awful -foorumeilta.

Käyttäjän jones kuva
jones

Heh.. kaverilla on ollut aikamoinne heittokäsi.. meinaa ei tollasta töllöä nyt ihan heppoisella vippauksella rikki saa:D
Luulisi että tollaista tuhoa saadaan aikaiseksi vain silloin kun joku peli menee täysin läskiksi ja itseltään menee hermo:D

Käyttäjän jones kuva
jones

Heh..täytyy kaverilla olla ollut hirmuinen heittokäsi meinaa ei tuollaista töllöä nyt ihan pikku vippauksella saada rikki:D
Luulisi että moista tuhoa ei saa aikaiseksi kuin silloin jos joku peli menee täysin puihin ja itseltään palaa hermo:D