Wii-pelaajille jälleen hyviä uutisia / Uutiset / pelaaja.fi

Wii-pelaajille jälleen hyviä uutisia

15.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
37

Nintendo on aloittanut vapaaehtoisen vaihto-ohjelman, jonka mukaan se korvaa 3,2 miljoonaa Wii-ohjaimen rannehihnaa. Kaikki hihnansa rikkoneet tai niistä huolissaan olevat suomalaispelaajat neuvotaan ottamaan yhteyttä Amo Oy:hyn. Alustavien tietojen mukaan projekti alkaa kunnolla ensi viikon puolella.

Nintendo on kuitenkin painottanut, ettei Wiin ohjaimen rannehihnassa ole minkäänlaista valmistusvirhettä. Se on läpäissyt kaikki laatutestaukset. Hihna rikkoutuu, mikäli ohjainta käytetään väärin: usein ohjaimesta ei pidetä tarpeeksi tiukkaa otetta tai liikkeet ovat aivan liian voimakkaita.

Joka tapauksessa erittäin hieno liike Nintendolta. Tämä pitää pelaajat varmasti tyytyväisinä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Simon Elo kuva
Simon Elo

Sinänsä ihailtavaa kuluttaja-ystävällistä toimintaa, mutta en voi välttyä syyttämästä asiasta kovapäisiä amerikkalaisia.

Sama juttu Xbox 360:n kanssa. Valitellaan kun se naarmuttaa levyjä. Useimmissa tapauksissa valittaja oli kääntänyt konsolin asentoa samalla, kun konsoli on päällä ja levy pyörii asemassa. Maalaisjärkeä ei tarvitse unohtaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Amerikka on ihmemaa... Toisinaan tuntuu kuin he olettaisivat yritysten olevan vastuullisia kaikista kuluttajien ihmetempauksista. Ihme kun Smashmy___-sivuston ylläpitäjät eivät ole vaatineet korvauksia siitä, että konsolit eivät ole kestäneet vasaran iskuja.

Täytyy kyllä sanoa, että Nintendo on toiminut esimerkillisen hienosti Wii-vikojen kanssa. Ensin päivityksessä rikkoutuneet koneet vaihdettiin ongelmitta uuteen, nyt tämä. Tuskinpa kaikki 3,2 miljoonaa kuluttajaa vaativat uutta hihnaa, mutta hieno ele Nintendolta. Kunpa kaikki yritykset toimisivat samoin!

Tämä uutinen muuten osoittaa sen, että Nintendo on hyvinkin matkalla siihen 4 miljoonan myydyn Wiin tavoitteeseen ennen vuoden loppua jos kerran 3,2 miljoonaa on jo menossa maailmalla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En oikeasti ymmärrä miten joku voi saada tuon hihnan "rikki".. Pitää kyllä aika kovaa sillä huitoa ja paiskoa :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Reilua peliä Nintendolta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No tuohon 3,2 miljoonaan on tietty laskettu mukaan kaikki esimerkiksi Wii Playn mukana saadut Wiimotet. Itse Wiitä ilmeisesti muutu jotain 1,5 ja 2 miljoonan väliltä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Viitaten edelliseen viestiin.

Totta. Kappas kun minulta jäi tuo huomaamatta. Wiitä on kaiketi myyty juurikin joku 2 miljoonaa. Käsittääkeni uusimmissa ohjaimissa on kuitenkin ollut jo valmiiksi vahvempi rannehihna.

Neljän miljoonan myyntitavoite on silti saavutettavissa, mutta tiukkaa se tekee. Eihän tässä ole kuin pari viikkoa tätä vuotta jäljellä. :O

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mun mielestä turhaa. tämäkin tgehdään vain jenkkien takia, koska siellä voidaan haastaa oikeuteen mistä vain, ja vielä voittaa.

Käyttäjän slaverstrike kuva
slaverstrike

Aika mukavasti Nintendo teki, tosin minä oon samaa mieltä että pelaajan on täytyny tehdä jotain väärin jos hihna on katkennut. Omalla Wiimotella olen huitonut Zeldaa ja Wii Sportsia, mutta eipä ole hihna katkennut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Neljän miljoonan myyntitavoite on silti saavutettavissa, mutta tiukkaa se tekee. Eihän tässä ole kuin pari viikkoa tätä vuotta jäljellä."

Onko tuo tavoite tämän vuoden loppuun vai Nintendon
"Fiscal year" eli talous vuoden loppuun.

Mietin vain kun yleensä firmat kertoo tavoitteensa
fiscal yearin mukaan eikä normi vuosien perusteella.

Se antaisi käsittääkseni pari kuukautta lisä aikaa
tavoitteen aikaan saamiseksi ja olisi siksi paljon
realistisempi vaihtoehto noin isolle luvulle.

Käyttäjän Haamu kuva
Haamu

Niin joutuuko tonne lähettämään ohjaimet vaiko saako ne ilman lähettämistä,koska en haluaisi sinne ohjaimia lähettää jos siellä kestää kauan.