Wii-pelaajille metsästysmeininkiä keväällä / Uutiset / pelaaja.fi

Wii-pelaajille metsästysmeininkiä keväällä

10.01.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
17

Konami on vihdoinkin julkistanut ensimmäisen peliprojektinsa Nintendon suositulle Wiille. Eledees on perinteistä metsästyskaavaa noudattava peli, joka ottaa kaiken hyödyn irti Wiin innovatiivisuudesta. Tarkoituksena on etsiä ja ottaa kiinni pieniä Eledee-nimisiä olentoja.

Eledees_mission5_01.bmp

Nämä salaperäiset olennot olivat yli 10 000 vuoden ajan maailmamme ainoa energialähde. Kauan ennen sähkön, bensiinin ja ydinvoiman aikaa ihmiset ja heille elintärkeät Eledeet elivät harmoniassa, kunnes raju ukkosmyrsky muutti niiden käytöstä. Eledeet jättivät normaalit tehtävänsä ja alkoivat piileskellä. Pelissä astutaankin Kai-nimisen nuorukaisen saappaisiin ja yritetään selvittää elukoiden kohtaloa.

Kailla on erilaisia työkaluja, jotka auttavat häntä etsimään kummallisesti käyttäytyviä olentoja. Käytössä on muun muassa voimakas sieppaamisase, jolla onnistuvat Eledeiden nappaaminen sekä esineiden liikuttelu. Eledeitä kerätessä Kai saa aseeseensa uusia ominaisuuksia.

Eledees_big yellow1.bmp

Pelin tekijätiimi on keskittynyt erityisesti kontrollien hiomiseen: luvassa on ainakin esineiden pyörittämistä, heittelemistä, työntämistä ja vetämistä. Yksinpeli sisältää yli 25 tasoa, joiden aikana pelaaja törmää yli 15 Eledee-tyyppiin. Jokaisella niistä on omat erikoisominaisuutensa ja persoonansa.

Eledeesistä löytyy myös muokkaustyökalu, jolla pelaajat voivat luoda omia kenttiä ja sijoittaa Eledeet ja esineet haluamiinsa paikkoihin. Taidonnäytteitään voi esitellä muille WiiConnect24-palvelun avulla.

Eledees_mission4_10.bmp

Yksinpelin lisäksi hippaa pääsee leikkimään maksimissaan neljän pelaajan voimin. Eniten watteja kerännyt kilpailija on luonnollisesti voittaja. Kaikki yksinpelissä avatut ja muokkausmoodissa luodut kentät ovat avoinna myös moninpelisessioissa.

Pohjois-Amerikassa ja Japanissa Elebits-nimellä tunnettu Eledees julkaistaan Euroopassa kevään 2007 aikana.

eledees.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Konami on näitä sarjassamme legendaarisia pelitaloja, ja kuvien perusteella tästä taitaa tulla varsin hapokas pelikokemus. :D

Saa nähdä, mitä on tulossa. Jään odottamaan lisätietoja mielenkiinnolla.

Käyttäjän jones kuva
jones

Ai ai.. nämä on just niitä joko tai pelejä.. joko saa hirmuisen suosion tai sitten hautautuu viikossa.. Mene ja tiedä.. Toivotaan nyt kuitenkin ettei aivan floppi tule :D

Käyttäjän mikholi kuva
mikholi

Kuullostaa ainakin ihan hauskalta. :D
En sitten tiedä, en ehkä täysihintaisena varmaankaan ostaisi.

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Kuulostaa ihanalta! Jos idean toteutus vaan on hyvä, tulee tästä varmasti minulle pakkohankinta. Jään odottamaan, hykerrellen.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Hauskalta idealtahan tuo kuulostaa, itse tosin huomasin tämän pelin wii:llä jo aikaa sitten.
Toivottavasti pelissä on myös hieman buzle tyyppisiä pulmia jossa piileskelevän elebitzin saisi vaikka kattilasta pois kaatamalla sinne vettä ja laittamalla sen liedelle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ääh! Petyin pahasti heti kun näin kuvat ja luin tekstin.
Luulin että tulossa olisi jotain tyyliin Cabellasen tutanto mutta parempana.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mmm? Vanha juttuhan tämä. Peli on julkistettu jo aikapäiviä sitten Elebits-nimellä. Ei silti, ihan kivalta kuulostaa, mutta itse odotan korkeampien tuotantoarvojen pelejä tällä hetkellä.

Käyttäjän delirious kuva
delirious

Juuri näin. Wii kaipaa Wii-pelejä. Innovaatiota ei multiplatform pelejä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi uutinen kerrotaan, niin että tuo olisi muka joku uusi uutinen? Eikö kyseinen peli ole ollut selviö jo varmaankin puolisen vuotta, tosin USA:ssa ja Japanissa nimellä "Elebits".

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin uutisessahan todennäköisesti on kyse juuri tuosta nimen vaihdoksesta elbits---->eledees.
Metacriticsin ranking on jotain 70 pojoo sadasta.
Ulkonäöllähän ei ole paljoa merkitystä, mutta miksi vuonna 2007 julkaistaan tämän näköinen nextgen peli?