Wii piuhalla kiinni nettiin! / Uutiset / pelaaja.fi

Wii piuhalla kiinni nettiin!

14.12.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
21

Monet ovat vielä jääneet ilman Wiin nettiominaisuuksia wi-fi-yhteyden puuttumisen vuoksi. Nintendo on ilmoittanut tuovansa markkinoille Wiin ethernet-adapterin vasta ensi vuoden puolella.

Newegg.com tarjoaa kuitenkin konsolin kanssa yhteensopivaaa ethernet-adapteria. Hintaa kapistuksella on reilut 15 euroa. Mikäli odotus on liian pitkä, kannattaa tilata adapteri jo nyt. Toivottavasti kysyntä ei ylitä tarjontaa tässäkin tapauksessa, kuten lähes kaikessa Wiihin liittyvässä on ollut tapana.

ethernet adapteri.JPG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Out Of Stock" :/
Tosin itselläni on WLAN joten ei ole minun ongelmani. Tämä on kyllä aivan naurettavaa pelleilyä Nintendolta. WLAN ei ole mikään joka kodin perusvaruste joten olisi vähintäänkin inhimillistä laittaa tuo konsolin mukaan.
Yrittävät ilmeisesti saada myytyä omaa USB-adabteriaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hmm, eikös Nintendo DS:n USB Wi-Fi adapter jakanut langallisen verkon yhtälailla Wiile? Tässä linkki http://www.nintendo.fi/?file=147

Käyttäjän Aivovamma kuva
Aivovamma

Niinpä

Käyttäjän slaverstrike kuva
slaverstrike

"Hmm, eikös Nintendo DS:n USB Wi-Fi adapter jakanut langallisen verkon yhtälailla Wiile?"

Aivan, tilasin omani toissa päivänä. Pitäisi olla perillä viimeistään ensi tiistaina.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

USB Wi-Fi adapterit ovat muuten kyllä käteviä, mutteivat satu toimimaan juuri omalla koneellani.

Käyttäjän Haamu kuva
Haamu

Langaton tukiasema oon jo ostanut.Eipä tälläisiä sitten minä ainakaan tarvi

Käyttäjän Wiineri kuva
Wiineri

Onneksi sain töistä lainaan tukiaseman, jotta sain Wiin verkkoon. Harmillista tämä on, ja minulle ei mene ihan täysin jakeluun se, miksi Wiissä ei ole verkkopiuhalle paikkaa, ei se olisi kuitenkaan hintaa voinut paljon nostaa, eikä kokokaan olisi siitä ainakaan paljon kärsinyt. Mutta eiköhän tuohonkin jokin järkevä selitys löydy, mutta silti ihmetyttää, kun on ennemmin tottunut siihen, että juuri nuo WLAN-ominaisuus on lisävarusteen takana.

Mutta onneksi tosiaan töistä sain tukiaseman, joten ei ongelmia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”Hmm, eikös Nintendo DS:n USB Wi-Fi adapter jakanut langallisen verkon yhtälailla Wiile?”

Jooh, kyllähän asia näin on, mutta tuo kyseinen laite on ethernet adapteri, eli sillä saa Wiin langalliseen verkkoon, joka on siirtonopeudeltaan nopeampi kuin perus Wi-Fi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siitä vaan tilaamaan jos asut jenkkilässä sille he eivät toimita yhdysvaltain ulkopuolellle.

Käyttäjän neon8 kuva
neon8

Oma mielipiteeni on että nindenton nyky ratkaisu on ihan hyvä. Langattomuus on kumminkin tätäpäivää joten ei haittaa vaikka koneessa on wlani. Muutenkin ei ole kovin paljoa haluja viritellä verkko piuhoja olohuoneeseen.

Tuosta wifin "hitaudesta" niin onhan se totta että ei wlani mitään gigasta yhteyttä saa aikaiseksi. Mutta kun ulkoyhteys suomessa on suurimmaksi osaksi vieläkin max 24mb (jossain voi saada nopeampiakin, mutta landella meganenkin on kiven takana) niin ei 802.11g 54mb ole pahin pullon kaula. Toinen tosi asia eipä wiille mitään gigan tiedostoja tarvitse siirrelläkään..

Onhan se tietenkin lisäerä tuohon wiihin jos ei wlania kotona ole ja tarvitsee tukiasema ostaa, sillä rahalla saisi kumminkin melkein yhden pelin.