Wii Sportsille haastaja / Uutiset / pelaaja.fi

Wii Sportsille haastaja

23.08.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
13

Top Spin on tekemässä Wii-debyyttiään. 2K Sports ilmoitti tänään julkaisevansa Wiille oman version suositusta tennissimulaatiosta.

Toisin kuin Wii Sportsissa, Top Spinissä käytetään Wiimoten lisäksi myös Nunchuk-ohjainta pelihahmon liikuttamiseen ja tähtäämiseen Wiimoten toimiessa tennismailana tuttuun tapaan. Mukana ovat yksinpelin lisäksi tutut moninpeliominaisuudet, kymmeniä oikeita pelaajia sekä useita pelimuotoja.

Top Spinin Wii-version voi noukkia kaupoista keväällä 2008.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Hieno uutinen koska virtua tennis 3 ei ilmestynyt wiille. Menee hankintaan.

Käyttäjän jones kuva
jones

Kunnon kohottajille nannaa :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

en ymmärrä miksi sega ei käännä Virtua Tennis 3:sta wiille...no toivoittavasti tästä tulee vähintäänkin yhtä hyvä :) Ostoslistalle menee.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Virtual Tennis Wii olis parempi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Toisin kuin Wii Sportsissa, Top Spinissä käytetään Wiimoten lisäksi myös Nunchuk-ohjainta pelihahmon liikuttamiseen ja tähtäämiseen Wiimoten toimiessa tennismailana tuttuun tapaan." No se Wiisportsin tennis onkin minipeli eikä sitä voi verrata tuohon peliin.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Ostetaan! : D

Tennis kun on sinäänsä hyvin kiinnostava laji (ja varsinkin japanissa suuressa nousssa), joten ihme ettei vielä ole tullut tämmöistä kun vasta nyt

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Uskoisin että peli ois tasokkaampi kuin Wii Sportsin versio, koska pelissä ei keskitytä muuhun kuin tennikseen. Ainakin kaiken järjen mukaan sen pitäisi mennä noin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eiköhän tuota syvyyttä saada mukavasti lisää kun nyt pääsee hahmoakin ohjastamaan. Tosin, siinä voi jäädä kipakat syötöt vähemmälle, nunchukin ja Wiimoten välinen johto kun on turhankin lyhyt.

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Kyllähän tämä saattaa hankintaan mennä! Toivotaan että ohjaus hoidetaan kunnialla. Mukaan olisi kyllä hyvä tulla nettipeli...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itselläni oli joskus ensimmäinen Top Spin Xboxille, ja se on edelleen paras tennispeli jota olen pelannut, joten kovat odotukset tätä peliä kohtaan