Wii U -toimintapeli Devil’s Third saa puoli-ilmaisen pc-version

Valhalla Game Studios on tuomassa pitkään kehityksessä olleen Devil's Thirdin myös pc:lle eräänlaisena ilmaispelinä.

21.7.2015 14:50

Entisen Dead or Alive– ja Ninja Gaiden -kehittäjä Tomonobu Itagakin tuorein toimintapeli Devil’s Third ei jääkään täysin Wii U:n yksinoikeudeksi. Itagakin pelitalo Valhalla Game Studios on ilmoittanut tuovansa pelistä myös pc:lle Devil’s Third Online -nimisen version, joka sisältää tosin ainoastaan pelin verkkopelipuolen.

Pc:llä Devil’s Third Onlinen on kerrottu olevan niin sanottu ”free-to-start”-tuote. Valhalla ei ole vielä tarkentanut, mitä tämä varsinaisesti tarkoittaa, mutta termi antaa ainakin olettaa, että peliä pääsee tiettyyn pisteeseen asti kokeilemaan pc:llä ilmaiseksi.

Devil’s Third Online on tarkoitus julkaista syyskuun tienoilla. Valhalla on antanut ymmärtää, että peli voi olla hieman erilainen eri markkina-alueilla, sillä studion tarkoituksena on yhdessä paikallisten julkaisijoiden kanssa optimoida se erilaisia kulttuurillisia luonteenpirteitä varten.

Mitä tulee moninpelin ohella myös tarinatilan sisältävään Devil’s Thirdin Wii U -versioon, julkaistaan se Euroopassa Nintendon toimesta 28. elokuuta ja Pohjois-Amerikassa jokus kuluvan vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Jo ennakkoon peli on ehtinyt keräämään jonkin verran kritiikkiä pelimedialta, mistä Itagaki on tosin syyttänyt testaajien taidottomuutta.

Lähde: Valhalla Game Studios, Nintendo

Lisää luettavaa