Wii U -toimintapeli Devil's Third saa puoli-ilmaisen pc-version / Uutiset / pelaaja.fi

Wii U -toimintapeli Devil's Third saa puoli-ilmaisen pc-version

21.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Entisen Dead or Alive- ja Ninja Gaiden -kehittäjä Tomonobu Itagakin tuorein toimintapeli Devil's Third ei jääkään täysin Wii U:n yksinoikeudeksi. Itagakin pelitalo Valhalla Game Studios on ilmoittanut tuovansa pelistä myös pc:lle Devil's Third Online -nimisen version, joka sisältää tosin ainoastaan pelin verkkopelipuolen.

Pc:llä Devil's Third Onlinen on kerrottu olevan niin sanottu "free-to-start"-tuote. Valhalla ei ole vielä tarkentanut, mitä tämä varsinaisesti tarkoittaa, mutta termi antaa ainakin olettaa, että peliä pääsee tiettyyn pisteeseen asti kokeilemaan pc:llä ilmaiseksi.

Devil's Third Online on tarkoitus julkaista syyskuun tienoilla. Valhalla on antanut ymmärtää, että peli voi olla hieman erilainen eri markkina-alueilla, sillä studion tarkoituksena on yhdessä paikallisten julkaisijoiden kanssa optimoida se erilaisia kulttuurillisia luonteenpirteitä varten.

Mitä tulee moninpelin ohella myös tarinatilan sisältävään Devil's Thirdin Wii U -versioon, julkaistaan se Euroopassa Nintendon toimesta 28. elokuuta ja Pohjois-Amerikassa jokus kuluvan vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Jo ennakkoon peli on ehtinyt keräämään jonkin verran kritiikkiä pelimedialta, mistä Itagaki on tosin syyttänyt testaajien taidottomuutta.

Lähde: Valhalla Game Studios, Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Free-to-start = pelin saa käynnistettyä ilmaiseksi ja päävalikosta eteenpäin meno maksaa.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Free-to-start = pelin saa käynnistettyä ilmaiseksi ja päävalikosta eteenpäin meno maksaa.

Höhö

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Tulee peli olemaan hyvä tai huono, niin hienoa ettei ole yksinoikeuspeli. Mitä vähemmän niitä sen parempi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pakkohan tämä on Wii U:lle hommata. Niin harvassa on haluttavat peli alustalla. Luulisi vain, että tuollaisesta aluekohtaisista eroavaisuuksista oltaisiin tätä nykyä jo päästy, ei voi ns. parasta versiota importatakaan oikein, kun Wii U on aluelukittu. Täytyy vain toivoa, että täkäläistä versiota ei ole ihan täysin teurastettu sensuurilla. Ei vain toimi näin internet-aikana. Tulee aina niin mieleen näistä se aika, kun meidän Contra oli joku vatun Probotector jne. Muutenkin lähes joka peli oli täällä sensuroitu ympäri ja ämpäri kolmannen ja neljännen sukupolven konsoleilla, varsinkin niillä Nintendon.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä snaketus

Luulisi vain, että tuollaisesta aluekohtaisista eroavaisuuksista oltaisiin tätä nykyä jo päästy, ei voi ns. parasta versiota importatakaan oikein, kun Wii U on aluelukittu.

Mistään aluekohtaisista eroavaisuuksista ei ole ollut puhetta Wii U -version kanssa.

Nostoja