Wii U:lta tuttu kuutiorakentelu Cube Life: Island Survival saapuu päivitettynä PS4:lle ja Switchille

Wii U:lla sangen menestynyt Cube Life: Island Survival tekee tuloaan myös PlayStation 4:lle sekä Switchille – uusi trailerikin sen todistaa.

2.1.2017 10:45

Vuonna 2015 Wii U:lla julkaistu kuutiorakentelu Cube Life: Island Survival on tekemässä tuloaan myös PlayStation 4:lle sekä Nintendon maaliskuussa julkaistavalle Switch-konsolille. Nyt Kroatiassa majaileva Cypronia-studio on julkaissut käännösten tiimoilta uuden trailerin.

Cube Life: Island Survival heittää pelaajan autiolle saarelle, jolloin selviytyminen riippuu loppupeleissä täysin omasta mielikuvituksesta. Vaikka Minecraftin mieleen tuovat kuutiomalliset ympäristöt ovatkin toki edelleen mukana, on Cypronia päivittänyt erityisesti vesiefektejä sitten parin vuoden takaisen Wii U -painoksen. Hyvin todennäköisesti myös Wii U -versioon julkaisun jälkeen ilmestyneet päivitykset ovat mukana heti kättelyssä.

Cube Life: Island Survival saapuu PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille kevään mittaan. Tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole toistaiseksi paljastettu.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa