Wii U:n TVii-toiminto ei saavukaan Eurooppaan / Uutiset / pelaaja.fi

Wii U:n TVii-toiminto ei saavukaan Eurooppaan

16.02.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Wii U:n TVii-toimintoa ei julkaistakaan Euroopassa, Nintendo kertoo verkkosivuillaan.

Joulukuussa 2012 Japanissa ja Pohjois-Amerikassa Wii U -konsolille julkaistu TVii-toiminto mahdollistaa konsolin ohjaimen käyttämisen eräänlaisena yleiskaukosäätimenä television katselussa. Palvelun lupailtiin vuonna 2013 saapuvan eurooppalaisten Wii U -käyttäjienkin käsiin piakkoin, mutta nyt yhtiö kertoo useamman viivästyksen jälkeen peruuttaneensa suunnitelmat TViin tuomisesta Eurooppaan.

Peruutuksen taustalla on Nintendon mukaan Euroopan markkinoiden hajautuneisuus. Yhtiön mukaan eri maiden tv-palveluiden ja lisensointijärjestelmien yhteensovittaminen osoittautui liian monimutkaiseksi, minkä vuoksi se joutui perumaan suunnitelmat palvelun lokalisoinnista Eurooppaan.

TVii-palvelun sijaan yhtiö on julkaissut Euroopassa Nintendo Anime Channel -palvelun. Tällä hetkellä vain Nintendo 3DS saatavilla oleva ilmaiseksi ladattava Nintendo Anime Channel tarjoaa mahdollisuuden katsella animesarjoja suoraan käsikonsolin ruudulta. Tarjolla on esim. Pokémonin, Kirbyn ja Inazuma Elevenin tapaista sisältöä.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Niin, siellä se kuvake oli pari vuotta kun sitä ei voinut poistaakaan. Ei tullut yhtään yllätyksenä.

Kai tuolla Nintendo Anime Channelilla tulee sarjoja japaniksi enkku-subeilla, eikä millään karmeilla english dubeilla? Ei sillä että nuo sarjat juurikaan kiinnostaisivat...

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jengi on varmasti aivan romuna tämän uutisen vuoksi...

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Luffymcankka

Kai tuolla Nintendo Anime Channelilla tulee sarjoja japaniksi enkku-subeilla, eikä millään karmeilla english dubeilla? Ei sillä että nuo sarjat juurikaan kiinnostaisivat...

Jostain syystä tuntuu siltä että taitavat olle enkkudubeilla koska tarjonta tuntuu olevan sitä lapsille suunnattua kalustoa.
Siitä mieleen että voisivat aivan hyvin tunkea Crynchurollit, Youtubet ja Netflixit sinne TVii kuvakkeen taakse.

Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Jengi on varmasti aivan romuna tämän uutisen vuoksi...

Laitteessa ollut täysin käyttämätön kuvake vuosikaudet. Voin kuvitella kuinka jonkun sisäinen OCD pääsee valloilleen tuosta.